Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AvdoKarabegovic znaš li kako se najlakše skonta da si bot iz kancelarije tačnije tačnije uposlenik Klix a? samo ti je dovoljno pogledati komentare i sve je jasno i maksumu da si ti i ostali koji konstantno postavljate tekstove koji su provokativni i uvredljivi ovdje samo da izazovu reakciju i mržnju. Proziran si kao i ostali koji jedne te iste tekstove koristite.
Ja budale, kao da je kardžić sam ratovao u BiH. Ćuti i nepričaj nebuloze.
Ako si ti Srbin bujrum budi ali moje porijeklo je starije. https://hr.wikipedia.org/wiki/Povijest_Bosne_i_Hercegovine#Prapovijest_i_anti%C4%8Dko_doba Pročitaj kao dopunu kako su srbi došli u Bosnu. http://www.bosanskehistorije.com/forum/viewtopic.php?t=27
@OKOnaOKO Jeste bas, Hrvati vole objektivno napisati povijest Bosne i Hercegovine. Nego reci ti nama, gdje su grobovi onih silnih hrvatskih kraljeva, nema, pojela maca, napisali povijest kao da je pisala Braca Grim. Najbolja je ona bajka o ujedinjavanju sa Ugarima, a ovih osvojili. Inace, ako vas nisu osvojili, vec ste se ujedinili, sto bi onda imali tisuculjetni san o nezavisnoj drzavi.
I šta kaže Vučić na sve ovo?
Moderator serem ti se u usta žvaljava svaki put kad mi obrišeš komentar. Nikoga ne vređam samo iznosom istinu koju ti i mnogi želite ugušiti.
Pa valja je presuda repubci svbskoj ... ovaj se izvinjava za presudu.
..TOKMAK
Nije ovo presuda srpskom narodu vec presuda pojedincu za individualnu odgovornost. heEEEEJJJJJJJJ.koja glupost. Ja ne znam hoce li Bosnjaku i ikad u glavu uci da . NIJE BOSNU NAPADAO I PO NJOJ ZLOCIN CINIO NAKAV POJEDINAC VEC SRBIJA I SRBI IZ BOSNE. ? KASNIJE I HRVATI.
@Wolfgang01 I Bosnjaci, zaboravljas da su i oni cinili zlocine. Inace su vama dolazili borci iz Sandzaka, kako to opravdavas. Ako ste vi imali pravo na pomoc iz drugih zemalja, zasto Srbi iz Bosne ne bi imali pravo da im pomazu Srbi iz Srbije.
Po top komentaru izgleda da je srpsku mitomaniju zamjenila bošnjačka mitomanija
..hebena istina a đikane.Pronašao se u njoj?
Kakvo crno breme? Pa taj narod ga gleda kao heroja! ccc
Nego, danas se oglasiše povodom presude oni koji su trebali a i oni koji nisu. Pitam se šte je sa Čovićem...ni bee. Stari kamenjarski srbin.
Čoviću šta je sa Briševom...prvom stratištu i pokolju hrvatskog naroda od strane srpskih paravojnih jedinica?
Nikada o tome nisi ni riječ rekao...pozvao sud da trazi počinitelje. Ne , ti si slavio taj dan sa Dodikom...e jadu.
Kako vidim opet cemo mi biti pusiona kad tad.Dikani i skutori se sve vise slazu na nasu stetu.Vjerovali smo i jednim i drugim i dobili smo po guzici,a kako vidim ovi nasi politicari su nula za njiha.I ova presuda je stimaljka 100%.Ode on kao i Praljak da uziva negdje u egzotici.Svi smo mi 🦃🦃🦃🦃🦃
@rizozenica Ma sta ste vi vjerovali. Podrzavali ste onog fasistu i islamistu Aliju, osudjenika u Jugoslaviji, nacistickog vojnika. Srbi kad su napravili Jugoslaviju 1918. se nisu vama svetili za vase zlocine u vrijeme Otomanske drzave, u kraljevoj vojsci ste imali hodze i postovana je vasa vjera, sve u cilju pomirenja i zajednickog zivota, jer su vas gledali kao bracu, ali ste zato vi prvom prilikom 1941. izvrsili genocid nad Srbima u II Svjetskom ratu. Eto o povjerenju.
pa nisu to nijemci pa da sagledaju realno stvari, da priznaju greške i ograde se od zločina, pokaju se. to su bosanski brdski dzikani, kojima je smisao života guslanje uz brlju pored blatnjavog svinjca. nemamo mi svi isto razvijen mozak moj aliću.
@aljo83 Pa vi ste bile sluge nacista i ustasa, sta Srbi imaju da se porede sa njima. Srbi su procentualno cinili 85 posto Partizana, koji su se borili protiv Njemaca. Jedino se vi mozete uporedjivati sa njima, jer u vrijeme dok su Njemci cinili holokaust nad Jevrejima, vi Bosnjaci ste cinili genocid nad Srbima.
-Ova presuda treba skinuti breme sa citavog Balkana konacno je nakon toliko godina zavrsilo se i sa ovim ovi ljudi i ratni zlocinci trebaju ostati tamo gdje i pribadaju u proslosti i na dnu civilizacije jer oni i nisu civilizacija sada je vrijeme da se okrenemo buducnosti za dobrobit nas i nase djece svi mozemo zajedno ali nikada nesmijemo zaboraviti sta nam se desilo da se opet nebi ponovilo
Ne znam po cemu ova presuda skida breme koje nosi srpski narod. Bas suprotno, oslobadjajuca presuda bi skinula to breme.Jasno je da ne treba generalizirati, ima ih i ovakvih i onakvih, i ta cinjenica ostaje bez obzira na presudu Karadjicu. Nidje veze...
Ne postoji razlika izmedju nalogodavaca i izvršitelja, srbi su slijedili karadžića (ne zaslužuju niti da im se ime piše velikim slovom) i još uvijek ga slijede. Presudu karadžiću srbi sami sebi nameću i kao svoju jer su istomišljenici, ukidanje tzv. republike srpske stvorene na faktima iz presude jedina je pravda i adekvatna kazna za Karadžića.