Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznajem lično par federalnih poslanika. Ja većih poltrona, ulizica i sitnih duša nisam vidio. Valjda im to trebaju biti udarne “vrline@ da bi zasjeli na mljekovitu budžetsku sisu dok narodu balegu prodaju.
ehehejheh... slazem se, velika vecina je takvih u svim strankama ... sto su vece ulizice, poltroni, poslusnici, vise su na listama i tako prodju ... klasika bh politike ...
Jaoooooj u Prasevic-Gadzo usana! Kao sa brazzersa! Samo zamisljam kako bi se sa malim igrala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fino se uhljebiše za naredne četri godine.
Ja kad vidim ovu hadaljku, da ne kazem ravaku, Sanelu Prasovic dan mi se pokvari u sekundi.
Sarajlić i Sebija zvuči bolje nego Bakir i Sebija... Zamisli samo kakvu bi glavonju izrodili .... To bi bio pravi Mefisto.
Znam da ima samo osmogodisnju skolu.u petoj gimnaziji propala prvu godinu I napustila je.pitam se kako dodje do parlamenta osim toga prava glupaca sa odvratnim zvaljama.ona jedva USTA otvara od napuhanih usana.
KAKO LI JE DOSLA DOVDE KADA IMA SAMO OSMOGODISNJU SKOLU.ONA JE U PRVOJ GODINI PETE GIMNAZIJE PROPALA I NAPUSTILA JE.
Praši li se još sanela?
divi vještice sebije, neće niko da sjedi s njom
Mogli ste turiti još 3 fotke pa da kompletiram kalendar he he
Što reče moj Dedo: ''Kvarne robe ima svugdje'' ali u politici najviše. A što se tiče S.P. pa skoro kao da mi pričaš o onoj što je rekla kako onima preko 50 godina ne bi dala da izlaze na izbore.
Vidi ti maca ...a nijedna nezna prosto prosirenu recenicu izgovoriti..
Sto se to Sebija usutila?
....joj dame iz sbb.
Vidi Miomirke Tito dragi, Majkić je top model za ovu
Kako odoliti na nevini pogled od Sebije ?
Nemojte tako ljudi, p vidi ih, rodio ih dedo...sve ljepša od ljepše...a da o pameti i ne govorimo...ha...ha
Vidi one 'second hand woman'! Hahaha
jedina Prasovicka napumpala usne,najbolje ce proci :)
Zenama treba dati da upravljaju drzavom. Nikad ne vi bilo rata. Imali bi samo zemlje koje ne pričaju jedne s drugima i traćaju se iza ledja.