Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rom ubije i dobije 18 godina, sin od krimosa Ize Spahovica ubije i dobije 7 godina?
JEDI BURANIJE BRALEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BRAVO SADOMAZIM vidim kako (ne) pravna drzava sve vise trenira strogocu na ovim nezasticenim romima
TRUHNI U ZATVORU KOPILE
dva olosa manje na ulici kako god
@BosanskiiSiin eto ti pameti, pa ni ko zrno riže je nemaš. Jadan nebio zatucani muflonu idi i ubij se razrahati nas sviju svoje bijede i maloumnog razmišljanja. Takve kao tebe treba ovjeriti, ali macolom debili nisu vrijedni ni metka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li ovo nagrada ili kazna,18 godina,za ovo ide dozivotna robija oli smrtna kazna
ROMALE ROMALI U ZENICU IDES TI..
18 godina hrane 18 godina proteina i 18 godina govna cemo da mu cistimo..metak je marka na komad..a na kolicinu izadje i manje...samo metaka na veliko uzeti drzavo
Vijeće Kantonalnog suda u Zenici osudilo je Jasenka Drinića, ubicu Senida Kulačića iz Zenice, na četiri i po godine zatvora! Ova presuda donesena je daleko od očiju javnosti, bez ikakvih obavještenja kako medija tako i porodice.
Dragi prijatelji, KLIX je upetljan u ovo zlodjelo na taj nacin sto je primio novac da ne prenosi izvjestaj sa sudjenja te da ne objavljuje nikakve informacije o slucaju.
Klosar romski ! ubio momka za 18 godina izlaz i opet ce ponoviti! daBogda imao tesko bolest i kada budes trebao izaci iz zatvora umro!
Čekaj dok i sefić dođe pa dobije max. 3-4 godine to će tek da bude vrhunac... pogotovo ako ga onaj smetljar bude branio ulojeni, osušeni i propali narkomanski roker.
kme kme
sefic dobije 4 godinu ja cu ga osobno likviddirati
... sta ces komentarisat, pa gledaj lika
spahović za ubistvo sa predumišljajem i bježanje 7 godina. ovaj za ubistvo sa predumišljajem i priznanje krivice 18 godina. sudije dabogda vam za lijeka trebalo
Nacionalizam i rasizam.
malo brate, malo...
navijači huligani su najobičnija stoka.
malo
Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći, no- bravo sudija, bravo tužilaštvo!
haj nek je neko preko 5 god a i on je osudjen na 18 jer je cigan ni zbog ceg drugog
Klosar pod zemlju, ganci u zatvor i svi sretni.