Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile vracaj ljudima pare, vidis da su te poceli tracat i izbjegavat.
nisam mislio da cu ikada reci da je ovaj u pravu ali ovaj put je stvarno rekao sve i ovo im treba poturiti pod nos kad krenu da balave o "tekovinama i tradicijama" ge rs
"Pukni zoro" pjevao i Solunac Manjifiko. Zna Mile.
E prvi put da se slazem sa ovim, doslovno ih je Amerika izmislila i nagradila za genocid umjesto da ih sravne sa zemljom
Kosovo isto nije ni srpsko ni albansko vec americko.
Skidam kapu. Prvi put da Dacic da intervju koji poziva na pomirenje i suzivot. Izgleda da je i on svatio da je mir najbolje rjesenje.
Srbi su dobar i miran narod...nebeski....ja ne znam ko je ubijao bosnjake...oni sigurno nisu
Mali potrcko, bez srama i stida.
Idi puši Picoustom, otpjevaj koju kad vam navrati Erdogan ili neki drugi državnik, i ne glumi neku pamet kad je nemaš.
Dodik ovo i radi da bi ga Šmit smjenio, jer nema drugog izlaza, uvalio RS u, dugove, o ako će ispasti morao otići sa vlasti nije on kriv, a i optuži će EU i svijet kako su mu podmetnuli, kako su protiv Srba, 2 muhe jednim udarcem. On moli Boga da ga skinu sada kad nema para ni obveznica, sve rasprodao i pokrao.
E sad ce napadi na Schmita a onda ce da ih odobrovolji dati im nesto na stetu Bosnjaka..to sko vec vidjeli
Je li Srbija unitarna prasac?
Nema lik nit za plate radnicima nit da vrati Srbiji dug... a svoje milijarde po svijetu krije...
Cuj ti sad ovo... hoce da izbjegne i izbriše iz historije države da je entitet fasistickog imena nastao na etničkom čišćenju i genocidu.
KAKVA DALABU
Imamo problem sa fašizmom na cijelom Balkanu.
Izmislili je srbski fasisti i zlocinci a Amerika je ustolicila
Auuu, a u RS taman poceli pisati udzbenike kako je to viševjekovna zemlja
sumska je genocidni entitet i to treba ponavljati na svim medijima! To nije drzava to je samo komad zemlje koji su srbi dobili zahvaljujuci Aliji. Dejton da nije potpisan ko zna gdje bi sad ovi govnari iz rs-a bili.
Ameri su bodrili Miloševića u rušenju Jugoslavije i san velike Srbije. U tome su stradali Bošnjaci jer im je Zapad uz USA držao embargo cijelo vrijeme rata tako je nastao genocid. A onda su stradali i Srbi i Hrvati jer su ih slagali Ameri oko podjele BiH jer su im obećavali da je to lak plijen. Oni tačno utvrde ko šta voli od tih naroda pa ih na to peca. Isto danas Ameri Vučića o prilici za velikom Srbijom (otvoreni Balkan). Ko će stradati, svi Ameri će pobijediti i profitirati.