Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agesor bio i ost'o
@SabahudinVelic Flautu tu fratru sto te posl'o prosviraj i to onu poprecnu... da ti malo izturpija zube a ne samo grlo.
@Neda_nane_djece Za početak se bar opismeni pa dođi komentirati, jer pridjevi se pišu malim, a imenice velikim slovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
oni se raspadaju a ovi i dalje sanjaju veliku srbiju
Srbima treba kolektivna terapija. Ako ništa drugo onda bager pa zgrnuti u kanalizaciju.
Bosna i Hercegovina je najljepša zemlja na svijetu. U njenim gradovima ima i crkava i džamija i svi se vole, cijene i poštuju... Jedini problem ste vi. Četnici.
Vi ne možete da garantujete sopstveni teritorijalni integritet i da kontrolišete vlastitu teritoriju ( vidi pod Republika Kosovo) ali zato "garantujete" sigurnost Srbima u susjednim državama.Dajete im lažni osjećaj sigurnosti koji svojevremeno imali i hrvatski Srbi, kojih više tamo nema i sve ih manje izvan matice.
Srbija je garant Dejtonskog mirovnog sporazuma Srbija je jedna od tri strane i nikakav garant.
VRIJEME NE MOZES KUPITI ode nam zivoti radi manijaka. Vec sada se ove izjave gade velikoj vecini ljudi , i srbijanaca i bosnjaka /bosanaca i hrvata Hrvatska .. a za 10 godina ce povracati za jos 10 ce biti bitno ko . Za 20 godina ce biti ko 1 svjetski rat. samo ce se znat da je bio. Bosna ce biti regionalna centralizovana drzava sto je i sada dobrim dijelom, ovi skutori mogu samo ko turisti vikat .
...ladyboy ga na kraju zabiberi
Naslov bi trebao göditi: Dačić na otvaranju autoputa u okupiranoj zoni zvana RS
Dačko boy prijeti praznom puškom. Vole se oni miješat u BiH, možda zato što ima dijelova "njihove" teritorije kojoj nesmiju ni primirisat.
i vo rice kad mu sta nije pravo
Смрдијанци су битанге. Дозволили су да "српски" вепрови-политичари ПРОДАЈУ ЧАК 66 НАДЛЕЖНОСТИ Сарајеву!!! ТО ЈЕ ПЉУВАЊЕ СВИХ ЗА СЛОБОДУ ПАЛИХ СРПСКИХ ЖРТАВА! СРАМ ДА ИХ БУДЕ! И ЊИХ И ОНУ НАЗОВИ СРПСКУ ЦРКВУЉИНУ! Што не оду у Петровац, Дрвар, Грахово и Гламоч? Бестидници!
Trebamo vam kao što su Šiptari zabaraniti ulaz u BiH
Dacic mala Erdoganova kafanska pjevacica hahahah
Vjerujemo ti bolan jer vidimo i znamo kako nesjedite skrštenih ruku u Republjik. Strah nas već ;-)
ahahahahahaahhahahahahahahahahaahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaabababahahahahahahababababababahahahahahahahahahahaha.trpaj dodo ne vadi
.....pa i ne vadi vam, prvo pepeljare od milju maraka sad i autoput ko da ga od meremera gradi buhahahaha