Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što žulja Dodika,to žulja njegovog brata!☝☝☝
halo majmuni yebbbo vam rat svima mater bolesnu. idite na livadu i jedni i drugi i treci i pucajte i udarajte se do mile volje. mi normalni bismo da odgajamo djecu da zivimo volimo i druzimo se i ne izgubimo sve u zivotu radi vasih bolesnih ambicija. mrs u pm majmuni ratoborni
Ako je chetnicko orgijanje sloboda izrazavanja onda je i tekbir sloboda izrazavanja. Nista sporno. Godisnjica akcije Munja 93 obiljezena u Buzimu sasvim normalno, lijepi strah. Neka, kako dajete tako i dobijate nazad. Do vas je.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sankcije tj zabrana rada/kandidovanja svim strankama/političarima koje su ikad bili u vlasti od rata. Sve su to ista goFna
Kako će proći glatko kad je ovaj amerikanac izvjestio SAD administraciju da u BiH nije u pitanju nacionalizam nego korupcija. Kao i velikosrbin Palmer koji se vjenčao sa srpkinjom u pravo.crkvi koji su došli da proture Čovićev Izborni zakon odnosno Herceg Bosnu.
A šta je tu skandal? To što ga Hrvati ne vole primati u bulju od trenutnih vlasnika kao što vole Mošnjaci?
https://twitter.com/i/status/1481141903429144578
Ovi kao da su na marsu. Pa Hrvati su američki obarač. Totalno predani saveznici SADa. Oni bi bili totalno ludi, kad bi izgubili njih. Oni čak drže i Hrvatsku pripravnu da uskoče ako zatreba. Tako da je za RS poprilično teško da se odcjepi a pogotovo da se priključi Srbiji.
Lopovska stoka, sve je za Goli otok, sad mi je tek jadno kolko je Tito bio u pravu ali za sve
Legitimno ga disciplinovali i smirili.
Hdz=snsd, partneri u unistavanju BiH
Najbolje da pozovete ambasadora pa da ne usvojite prijedlog da mu se dodijeli nagrada
Čović nije dvolična već stolična spodoba. Nadam se da će (zasluženo) završiti u prdekani.
Dragane torbicom ga po guzi .
HDZ uvijek uljezi bili i istali!
Ovome su sakcije potrebije al sta ceš ameri guja guju neće
Sta li su ova dvojica radili iza zatvorenih vrata hmm...
Potpisivao se ćirilicom, pa latinicom, a nastavio bi i arebicom samo da ostane na vlasti.