Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orkestrirani drzavni udar
Građani moraju gledati zato što nisu ni zaslužili bolje. Nikog ne žalim od ljudi koji žive ovdje. Očito je da uživaju u tome što ih ponižava kako ko hoće a tu nema više puno da se kaže.
SATLER ŠKOLOVAN U MOSKVI A NA OVU POZICIJU GA POSTAVILA G-ĐA KOJA JE U BEČU PLESALA SA PUTINOM. ČOVJEK APSOLUTNO NA DISPOZICIJI ČOVIĆU, DODIKU I PUTINU.
Pohvale za novinara...Primjetio sam da u zadnje vrijeme imaju i dobro napisane clanke, a ne samo copy-paste. Napadi su na nasu domovinu..Vazna je recenica i za nas.. Niko nije iznad zakona..To treba implementirati.
Traze razlog za formiranje 3. entiteta
a svi nesto kukaju eto vam za koga ste glasali stoko,i opet crte isto za 100marki glas a svaki dan nam sve skuplje treba da pomažu a ne ovako i treba nam ovo
Problem je realnost koju niko nece da prihvati. A to je da imamo Dejtonsku drzavu i da samo trentnim procedurama mozemo praviti promjene. Kad neko prijeti blokodam onda trebamo sagledati da li taj neko ima uslove da blokira. Ako ima onda ga treba shvatiti ozbiljno. A uslova za blokadu je ovde sepet. Jedino sto Komsic ne moze nista da blokira jer bi se onda morao obratiti Hrvatima u Domu Naroda. A tu smije nos promoliti samo tako.
Meni se cini da se Satler ponasa ko da ga je poslo Plenkovic.A ustvari posto predstavnici EU,ko i sve odluke EU mora imati konsenzus i Hrvatske i Madzarske i td.a samo se oni koji su za Avnojevsku BiH nepitaju nizasto,tako nekako ispade da Satler mora predstavljati i interese Hrvatske a BiH nemora.
Sve što sam govorio u vezi Željka K. se obistinile. Zeljkina pobjeda trebala je HDZu više nego ikome Pa tek onda Đafeeoviću. HDZu je trebao alibi ua izmjenu zakona da bi dobio 3. entitet, i sada ga ima pred strancima koji su iste vjere kao i HDZ.
Sve je ovo satler kriv ii desničarski lobi u eu.
Bevanda na poziciji ministra biran je iz REDA hrvatskog naroda.
Ovo nema ni u kaubojskim filmovima.Eldoraaaado.Koji ce nam k.... izbori ako nije elektronsko glasanje.
SATLER ŠKOLOVAN U MOSKVI A NA OVU POZICIJU GA POSTAVILA G-ĐA KOJA JE U BEČU PLESALA SA PUTINOM. ČOVJEK APSOLUTNO NA DISPOZICIJI ČOVIĆU, DODIKU I PUTINU.
Ceka se narod na ulicama! Ups, ovce navikle da su u stali.
predati potpunu vlast strancima,zabraniti bilo kome iz granica Bosne da se bavi politikom I onda za 3 mjeseca bi bili nova drzava.
TUŽILAŠTVO OPET NE RADI SVOJ POSAO - zakon je prekršen i uskraćeno je osnovno pravo građana - NEKA ODGOVARAJU