Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma B osnje su meni super, ima nas 60% a faktor smo u drzavi kao da nas je 4%... KATASTROFA!... Covic sa svojih 9% hrvata iz ono malo hercegovackog krsa, radi sta mu je k...rcu cejf'... BRAVO ZA BOSNJE "BAS ZNATE RADITI SVOJ POSAO" pdjeljeni u 101 stranku...?!
Uu BiH živi 48,4 posto Bošnjaka i 14,6 posto Hrvata pa prema tome nemoj dolijevati ulje na vatru. Osim toga nisu svi Hrvati iz "Hercegovačkog krša" podjednako ih je iz Bosne.
BH REALNOST 2 nijw problem podijeljenost u 101 stranku problem je sda koja izdaje bosnjacki narod,do se df bori da osujeti politiku covica sda lagano na svaku odluku klima covivu glavom
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dodik je malo dijete za ovog covica!!!
Ovo je stav najvećeg broja članova DF i njenih glasača te ukoliko se Komšić i dalje bude ovako ponašao na narednim izborima dobice NISTA
Uzmite samo stav Komšića da traži sva tri srpska mjesta u federalnoj vladi i izmjenu poslovnika da bi mogao uvesti blokade i rad federalne vlade dovesti potpuno u pitanje. Mehanizmi za rad vlade postoje u domu naroda i ne može da se uvodi dom naroda u vladu, onda možemo svi seliti iz BiH. DF je potpuno neprofesionalna i nedovršena partija, a njenim liderom očito upravljaju korumpirani kadrovi iz stare vlade kojim je interes da što duže ostanu.
Pronađite Komšićeve izjave kada je tek dogovor koalicije postignut u kojima je izjavljivao da ga samo intersuje u federalnoj vladi kandidati srba i ostalih.
Opstrukciju uspostavljanja vlasti radi lider DF-a Željko Komšić s kojim trenutno upravljaju Nermin Nikšić i Erdal Trhulj, a iza njih stoji Zlatko Lagumdžija. Također je Komšić u DF primio neke korumpirane ministre iz stare federalne vlade čime narušava ugled DF-a i svoj ugled. Prvo je bila farsa u januaru oko potpredsjednika Federacije kojom su Željko Komšić i Nikšić razvukli izmjenom kandidata za potpredsjednika pa čekajući glavni odbor SDP-a i tu je potrošeno oko 60 dana. Nadalje Komšić se dogovori pa to u posljednji momenat pokrene i to se dogodilo do sada nekoliko puta.
Obzirom da se više od 5 mjeseci vrši opstrukcija i uspostavljanje nove vlasi u FBiH i da ne uspostavljanjem iste FBiH ima ogromne finansijske gubitke i jako negativan ambijent potrebno je da odmah nadležni tužioci pokrenu istrage protiv odgovornih osoba koji tu opstrukciju rade.
#goran.misic.102 Uredu Hrvata je 14,6% kakva je onda logika da imaju isti broj ministarskih mjesta kao što imaju Bošnjaci kojih je 48,4%, znači na jednog hrvatskoh ministra trebala bi biti tri bošnjačka, ako već pričamo o nekim brojkama.
danima ja trubim da DF radi bosanski posao, da nije DF-a SDA bi sutra prodala bosnu zarad jednom mandata NE BRANIM! SAMO PRIZNAJ DA TO RADI PRILIČNO NEVJEŠTO!
Zar ne vidite da Covic pokusava sve uraditi samo da bi HDZ mogao ostati vjecno na vlasti i ostati mocan faktor BiH politike. Ako uvedu ovo, oni ce se uvijek pitati za sve. Sva poenta glasanja ide u vodu jer koja god stranka pobjedi izbore, ona ce imati toliko moc koliko je ostala dva naroda dozvoljavaju. Zar se nismo slozili da to koci ovu drzavu na drzavni nivou a sad bi da to uvedemo u Federaciju???? Gonit HDZ u pic** materinu a i DF i SDA ukoliko na ovo pristanu. Ako treba, neka ostanemo bez vlade, nego bez muda.
Molim da se što prije objave tačni, samo tačni demografski podatci popisa 2014-te. Jer lažno brojanje krvnih zrnaca od strane HDZ-a je van pameti. A, to što će tražiti izmjenu Ustava i treba, ALI SAMO POSLIJE OBJAVE DEMOGRAFSKIH PODATAKA. OVI SE PODATCI ZNAJU, ZNA IH I ČOVIĆ, NO NEDOZVOLJAVA DA SE OBJAVE! ZAPRAVO MOĆI ĆE SE OBJAVITI KADA NJEMU I HDZ-u PUDE POGODNO. NOTA BENE!
nista nije profitabilnije nego prodati maglu zvanu nacionalni interes. ne kosta te nista, fakturna cijena nula + zavisni troskovi nula = nabavna cijena nula, a marža milionska
Citam nedavno na ***. Ba jednu analizu koja predvidja da covic, dodik i radoncic formiraju vlast nakon mnogih dodikovih i covicevih spletkarenja. A vidim i radon se usutio i samo ceka
Odvratne li face. Gnjus.
Idi bolan Kolindi budi sekretar
Zlatko je ovog ko slinu otresao. Zlatko vrati se!
danima ja trubim da DF radi bosanski posao, da nije DF-a SDA bi sutra prodala bosnu zarad jednom mandata