Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je san svakog mladog čovjeka da ode u inostranstvo ili se prišteka na budžetsku dojku!
Ovde je san svakog mladog covjek koji zeli da ostane u BIH, jeste da skine SDA i HDZ sa vlasti u FBiH.
Meni nije san da budem uhljeb na budzetu.I nisam jedini ali ima ovih stone znaju nista raditi a nista ih ne zanima,osim da vegetiraju kroz zivot i budu necija glasacka masinerija.Jadno je to i tuzno ali ovakvih nehljebovaca i provincijalaca ima na hiljade u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Sebija kaze da KCUS ima viska para na racunu?
Kad u Mostar dođe pacijent iz Bihaća tj USK to nije dug HDZ i Mostara nego USK
Skupa je predizborna kampanja, i to je malo.
Nije to ustupak, i kid ovih drugih je isto stanje tako da se oni brzo dogovore.. Lafo u medijima samo reze, odluke koje su bitne za gradjanje se razvlace po 10 godina a kad treba sakriti kriminal onda je potrebno 45 minuta da usvoje tacke.. Narode, probudi se!!!
Mislim da Fadila i Jelku najvise boli sto mogu pasti na pisljivih 10 miliona za respiratore, a oprali su stotine miliona da ih niko nista nije pitao
Čović pristao na izmjene oko Doma naroda, sad mu se mora malo ugoditi
Pola pola i što je tu sporno? Ako hoćete partnerski odnos u federaciji, pola nama i pola vama i mirna Bosna(i Hercegovina). Ili miran razlaz, pa birajte?
Narod je jaka kobila, bio i ostao...
Nije pošteno optuživati SDA za raspodjelu pomoći. Odlučuje vlada na prijedlog Ministarstva financija (HDZ). U Vladi je najmanje ministara iz SDA ( 5 je iz HDZ, 4 iz SBB, 1 iz NiP i 2 iz SDA) Samo zlonamjerni i oni željni vlasti NiP i njihovi botovi mogu iz mržnje kritikovati SDA .
Treba udijeliti sirotim Hrvatima i sultanijinoj utvrdi.
Pomoc HDZ-u since 1990.
SDA je izvor zla uvijek izvlaci legitimne iz ghovana
LOPOVLUK
Samo HRHB I ponosni HVO. Živjeli.
A rudnici željeznice mrš smradovi.
Totalni ustupak HDZu. Bolnici u Mostaru kao Sarajevu i Tuzli zajedno. Da bi se mogao finansirati HSK Zrinjski, obzirom da je u Aluminiju presusilo.
bakirov i fodilov ustupak
Hahhaha bolnicom da se financira Zrinjski? Ajoj hajvana