Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovako inteligentno napisan tekst još nisam vidio, ovo je vrhunac ne samo BiH novinarstva, ovo je književno dijelo, ma ko da ga je sam Željko Komšić pisao, ili neko njegovog intelektualnog nivoa, što je jako teško dostići.
da vam ovakvi tekstovi smetaju dokaz je kako nakucavate lajkove i komentarišete, jer da nisu istiniti ne bi se ni obazirali
@ Ragusa1358. Ma smeta mi zato što ga je pisao neko polupismen, ko pobija samog sebe. Čak i ovi iz SDA bi to bolje odradili. Ovo je neki Komšićev jaran iz DF-a pisao u kafani, garant. Niđe veze s vezom. Dodik je seljak, primitivac, ali nije glup. Ako ej rekao da ne prihvata nametnute zakone, ne bi trebao prihvatiti ni da ga Šmit proglasi kraljem BiH.
HDZ nikad nije imao toliko podrske do kada se gospodin Komsic nije pojavio. Komsic je nesto najbolje sto je se HDZu moglo desiti, zato i nisu htijeli bojkotirati izbore 2018. Status quo odgovara svim politicarima, jer tada imaju "posla" i sigurne uhljebske stolice.
Bošnje biranjem Hrvatima mrzitelja Hrvata Sejde Komšića pokazuju svoje licemjerje jer sebi ne biraju nekoga iz SDP-a koji jedini liči na građansku stranku nego biraju radikalnog islamistu Izetbegovića i još nas žele uvjeriti da Izetbegović i Komšić predstavljaju i nas Hrvate.
Dodik očito laže na RTRS-u zato što je ranije već započeo kampanju "protiv Šmita". Odkako je Šmit došao u BiH radi se na tome da se Čović ponovo ubaci u Predsjedništvo.
Koje gluposti. Dodik kaze da Smit nemoze nametnuti U Republici Srpskoj, a da ga nezanima federacija. To znaci ako Smit nametne izborni zakon u federaciji, to je ok.
Da li je oslabio ili ojačao, ako se IZ ne promijeni Hrvati neće izaći na izbore. A ako SDA želi da Bošnjaci sve pišu na ćirilici, onda će imati politiku kao dosad. Politika umiljavanja Srbiji. Nije Senad sad za sve kriv. Srpski vanjski ministar je otišao u Tursku da napomenu Erdoana da vrati SDA na liniju. Srbija je njima tranzitna zemlja, za Srbiju će Turska ispuniti sve želje. Preveliki je to pritisak da bi se SDA okrenula evropi.
kako god okrenes bosnje ga glabaju, napok ne evropa vidjela na djelu kurvanjsku bosnjacku politiku uvodjenja islamske drzave na mala vrata, ali nema im od toga nista prokuzeni su sada ide igranka, hebat ce im eu, i svi familiju glupu dosta su se zajebavali sda, sejdo, i ekipa ga uskoro glaba lagano
Samo vi glabajte koske, a šumska se udaljava od BiH sve dalje i dalje ...a klitorisćići i dalje promoviraju praznu pricu, gdje bosnjaci se oslanjaju kao slamka spasa...e jadni moj bosnjo i ja sa vama
tri budale su odavno zasluzile metak u celo a ne zatvor
Zar ovaj međed jos uvijek nije u zatvoru???
mogu da primjetim jednu notornu činjenicu. ko god napiše neki iole normalan komentar biva automatski obrisan. ukoliko je to jezik mržnje najnižeg standarda biva najbolje plasiran.
ovaj portal j eislamisticko, fundamelisticko leglo psihickih bolesnika zaostalih u doba osmanlija, napisi bilo sta protvi muslimana taraba ti je , a kerovi druge narod evrijedjaju kako hoce klix ne brise, smetljari bijedni bili, i ostali
Najbolja stvar koju mozete uraditi za vase zdravlje je deinstalacija aplikacije Klix sa vaseg mobitela. Ovaj portal je dno novinarstva i kao takav okuplja nacionalisticki olos koji komentarise onako kako to odgovara pojedinim etnickim skupinama. Fuj!!!
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je izjavio kako ne može vjerovati da „Srbi nemaju šta važnije i pametnije raditi“ od uvođenja praznika koji „zadire u unutarnje politike drugih država“.
čita li neko između redova .treba da se hrvati 'osjecaju' da su zastupljeni u vlasti. ja koliko svatih nije potrebna stvarna zastupljenost vec samo osjecaj da nisu marginizovani
Vijesti vezane za dodika postaju poprilicno necitane i nezanimljive, keep it up klixe!
SRBIJA JE AGRESQR!!!! 💂💂💂💂