Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sirijskih migranata...Bihac opet pun crnaca iz Afrike☝️
Naslov bi trebao glasiti: Da li je Bihać spreman za još jednu migrantsku krizu
Mi smo migranti u vlastitoj zemlji!
Počeli su članak kao migrantska kriza prouzrokovana ratom u siriji a onda u nastavku kažu da je najviše migranata iz afganistana, pakistana, burundi i bangladeš.Nigdje sirijaca. čitate li vi uopšte ono što pišete ili nemate ni mrvicu poštovanja prema inteligenciji vaših posjetitelja?
BiH jest narod nije.. Jedva sebe medjusobno trpimo.
A za šta je BiH spremna?
Ja ne razumijem da ovdje niko ne moze reagovati, pa i budali je jasno da oni dolaze iz Srbije u BiH, tacnije preko rs-a, i oni ih tamo tjeraju u Federaciju!
U radne logore da nam kopaju tunele
Nisu li oni s juga Afrike krscani? Milokrad izbora 2022. je gurao muslimane u Bihać i Kladusu a sad treba krscane u Banjaluku.
Znaci toliko mi je mozak isprala religija u rodnoj BiH i sve što se radi u njeno ime, i onda kad je migrantska kriza toliko je bolesne mržnje radi pisljivih 3000 ljudi koji dolaze iz totalnih horor situacija. Količina hipokrizije je nesvarljiva. Stid ne postoji, moral na dnu, argument - pa onda ih vodi sebi kuci je na nivou djeteta od 8 godina. Ni jedne ne biste trebali pisnut na ovu temu ako imate trunke dostojanstva
Daš jednom radniku 30% veću platu ostalih 30 će se pobunit, hoće i oni povišicu 30%. Pustiš u EU po 200 000 Srba, Bosanaca, Pakistanaca, Sirijaca,Afganistanaca... To vide stotine miliona onih koji su ostali kući i onda hoće i oni u Dojčland, Osterajh, euriće, novi Iphone, markiranu odjeću, da putuju, voze novi BMW... Migracije treba totalno zabranit, kao turist je svako dobrodošao, ali onda kući svojoj.
Zar smo bili spremni za prvu?
Treba počet rešetat mitraljezom iz gnijezda kraj Drine čim počne prelazit, i njihove krijumčare. Prvo opomemu opalit pa ako se ne vrate, zna se. Nema druge. Da su to normalne izbjeglice a ne maloumni kriminalci pa hajde.
Goni ih u pm
Kad uzemo u obzir da je jedan život i da je mozda ovo test za ljude od dragog Allaha,sramota je za ljudski rod kaako se ponasamo prema ljudima samo zato sto su amerikanci rekli da su teroristi zato sto imaju naftu.
dadni primjer, dovedi trojicu u kuću i nahrani
Treba zajedno sa njima krenuti iz Tamnog vilajeta...
Nažalost, mi ni za šta nismo spremni, jbg...