Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad se mogla gledati bundes liga i premiership na Federalnoj i bhtvu, danas gledamo zvijezde plesu i lonce i poklopce, jako bi bio zadovoljan da sam baka od 75 godina.
900 uhljebljenih imaju...ko' BBC...
@JahacMagle2019 ti jarane prvenstveno treba da finansiraš nepristrasan javni servis, a ne da se baviš zabavnim programom. Za zabavni program ima kablovska i satelitska. Šta će raja kod nas ne konta ni šta je javni servis AHAHHAHAHAHAHAHAH joj kakvi debili majko draga
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otiđite malo do Mostara i Banja Luke pa pitajte da li se tamo plaća pretplata. Oni čak ni račun ne dobiju, samo se bošnjama fakturiše. Kad bude pretplata fakturisana svima (uz račun i druge dvije elektroprivrede) onda treba plećat, onako NE.
Da je 2KM, nebi se zafrkavao i popunjavao uplatnicu svaki mjesec. Ovako ne dam nista.
Svakako je stvar u tome što se programom i programskim ljudima bave Bakir, Mile, Dragan i slična banda! Da je druga situacija, profesija bi radila svoj posao kako valja. Takva je situacija na čitavom Balkanu, od Slovenije do Makedonije! Javne service treba održavati živima, da se kleptomani poput Vučića ne okome na njih posve i uklone ih od građana. Da bi se to dogodolo, pošto nema vanrednih izbora - narode na ulicu i uradi svoj narodni posao!
Zar nije buli haram ne placati?!
Eh sledeci put cu kad budem placao racun za struju cu reci da mi umanji racun za 7,5km pa da vidim sta ce biti.
RS televiziju placa svako ko placa BH pretplatu , a RTRS je u biti gora neg TV srbije . Oni nemaju ni jednog bosnaka urednika ili novanara. Gdje je jednakost i ono sto mozes pogledati je sve protiv drzave. Niko ne treba da placa pretplatu dok je takva politika da svako svog i svako svoju televiziju ima .SNSD televiziju placa se iz pretplate
Ne placam, niti cu, sve dok je javni servis u sluzbi vlasti, i dok su novinari amaterskog nivoa. Jedino da me sud prisili, ali i to moze samo ako me tuze pa dobiju.
Napišu "Mnogi stanovnici naše zemlje su nezadovoljni viđenim na malim ekranima te ne plaćaju iznos od 7,5 KM" a onda puste video prilog kojeg su sami napravili i u kojem 1 od 10 intervjuisanih kaže da ne plaća, a 9 kaže da plaća. WTF?
Ma ne mogu da komentarišem
Malo ste razočarani stavom anketiranih građana...ipak građani znaju sta je EU i da bez Javnih RTV servisa nema nas na mapi. Pojedinci vole roze kanale...a možda i portali jer su i oni više skloni senzacionalizmu.
Domaću TV ne gledam ali plačam tu prokletu taxu jer znam da će država doći po svoje.Šta će mi vucaranje po sudu i dodatni troškovi.Kod mene je to sve pod katancem i zaboravio sam šifru.Domaće trovačnice i nemoral mi u kući ne trebaju.Sve što želim mogu saznati na stranim kanalima.A kako nema vijesti o nama ni na ntv ili CNNu onda nismo nikome ni bitni.Zašto da se trujem i da mi pritisak skače na gluposti.
Fora je da ako narodu pustiš na volju da odluče da li da nešto ne plaćaju, on će naći 1000 razloga da opravda neplaćanje. Uglavnom to je loš program. Iako je glavni razlog lošeg programa neplaćanje tj. licemjerni narod. Ista stvar je članarina za IZ. Kada dođe vrijeme dženaze uglavnom su hodže i IZ lopovi što je dženaza skupa. Ista stvar je sa odvozom smeća i svemu što se ne može "zavrnut ventil".
Neki dan slucajno naletim na FTV-u prilog o inicijativi Vlade KS da se izmjeni zakona o policijskim sluzbenicima, kojim se predvidja da se zaposljavaju ljudi koji su se skolovali za to( pravni i kriminalisticki fakultet), a ne da ti istrage ubistva i sl. vodi neki geograf, difovac ili socijalni radnik... Btw, prilog je toliko branio trenutno stanje i SDA uhljebe, da vrijedja inteligenciju gledaoca...
Zakon i propisi u jednoj zemlji, pogotovo ako se radi o RTV servisu te zemlje, moraju biti isti i jednaki za sve. Ako u Hercegovini 20 godina ne placaju RTV taksu, zasto bi je placali gradjani Sarajeva? Imali ste zastupnike u drzavnom Parlamentu koji mjesecno od drzave naplate oko 6 000 KM i koji javno pozivaju gradjane da ne placaju taksu. U Parlament pa sprovedite anketu o placanju RTV takse!
Motulja ne placa pretplatu 😂😂 slab vjerski program Ja placam hebes sedam marki
Ne i ne.