Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina je prošlo a i dalje su tu 3 zaostala nacionalna tora, 3 bogata čobana i jako puno ovaca sa najnižim primanjima u Evropi, u najzaostalijoj državi Evrope! I da, za sve su im krivi komunisti koji nisu na vlasti već 30 godina!
Izbore treba pomjeriti ali da budu hitno što prije, po mogućnosti odmah idući mjesec i to uz primjenu elektronskog glasanja, a glasovi da se broje u Šwicarskoj. Samo tako bi se spriječila izborna krađa koja se kod nas događa na svakim izborima.
Naravno da su CIK-ovi , RAK-ovi, sudstva , tužilaštva , i sve ostale agencije u kanđama kriminalnih kleronacionalnih stranaka .I građanske stranke su se , zbog fotelja , pretvorile u smiješne poslušnike pa se stavljaju u službu grobara BiH ( SDA ,HDZ , SNSD ) . O intelektualcima ( sem malo ćasnih izuzetaka ) nije vrijedno ni govoriti . I možda največe razočarenje su studenti koji se 30 godina ne čuju .I oni treba da naslijede BIH (bože me sačuvaj)
Ma sta ce nama elektronsko glasanje, mi smo preeepametni za toga, mi smo to prevazisli davno...pa heeej, mi imamo cak ove kako se oni ono zovu..ove pomije sto ispred stranaka idu i po kucama nose glasacke listice i jos za tebe i 10 clanova familije zaokruze kandidata da toboze ne moramo se mi muciti, da stari ne moraju iz kuce izaci hahaha da nam olaksaju...To su ovi sto za 50 maraka citav dan trckaraju i sanjaju da ce ih stranka nominirati jednog dana za precjednika
Protesti! To šzo rade je anarhija!!!
Ne budu li izglasali mi cemo vas mjenjat. :)
Novca ima ooooo itekako samo onima koji ga imaju intelektualci još vise ne odgovara ovo prolongiraju jer ovaj narod mahniti ave za mjesec dana zaboravi! Narode ponavljaj svaki dan svaki momenat od rata pa do dana današnjeg šta nam je i ko nam je hljeb ispred usta hladno uzimao!
Vi odgodite narod izlazi na proteste, prvi zahtjev smjena članova CIKa
Odgodjeni do 15/11.
Kako nebitno, vi ovce mislite izborima nesto da promijenite? Boze sacuvaj...
Dobro bi bilo da odgode pa da nam jos jedne godine usminkaju grad
odlozit ja staće oni rade sve u svoju korist
Kako je samo smjesno gledati ovoliko ljudi u zabludi koji ne svataju da SDA nece izgubiti izbore dok god su SNSD i HDZ na vlasti.
"Sljedeće dvije sedmice su ključne..."
Dajte nam po 10 KM i prodacemo mater za vas na izborima!
Cega se banda sve nece dosjetiti?
Izbori bili ili ne nista se nece promjeniti. Ovdje je stanje zabetonirano