Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Željko Komšić je totalno beznačajna politička ličnost koja za 20 godina pored silnih funkcija nije nikada ništa donijela Bosni i Hercegovini a niti jednom narodu a posebno građaninu. Zašto? Pa vrlo jednostavno Ž.K. nema ni minimum sposobnosti da vodi jednu MZ , opštinu a kamoli entitet ili ne daj Bože BiH.
hamo zato dodik i bakir covic imaju takve sposobnosti da ih njemci na koljenima mole da zamjene angelu merkel
A trenutno su nam sve eksperti i sposobni ljudi na vlasti. Željko bar nije hostapler i primitivni govnar. Za početak i to je dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cvitanoviću,tvoja priča bi bila sasvim ok,da tzv"desnica"u BiH nije čisti klerofašizam(sva "desnica").
_Ti si s Covicem pecen varen, zna se gdje ispijate KAVE. Jebac e vama Komsic majku....dosli ste do zida..nema dalje.
Gradjanin je osnovna jedinka svakog demokratskog drustva koje moze da tvori kolektiv na etno, religijskoj, sex, klaano i svakoj drugoj osnovi. Na izborima ne glasaju narodi, religije, proleterijat, crnci/bjelci, homo/heterosexualci, kriminalci itd. vec gradjani koji svaki ima svoje misljenje, stav i glasa u skladu sa svojom savjescu i zeljama.
A tvoje uvlacenje Covicu mu kao nije podrska jel? Cuj SDP nema snage za obracun s SDA, aha, to ti vjerovatno mislis kao tvoj obracun 1990 sa HDZom? Hajde jadan nebudali, pa pocemu ti mozes bilo kome bilo sta reci kad si obicni i nebitni privjesak HDZa.
U pravu je covjek.
hoces li i ti u hrvatski sabor ko i ljubic kad izmuzes ovu sirotinju?
Šta vi iz devedesetke pričate a ne virite iz Čovićeve guzice???
Komšić je imao dovoljno vremena da pokaže šta može (želi) uraditi za ovu državu i narod. Ali nisu nam ni Bake i ostali neki izbor za glasanje...
Black...Covic je ipak uspio rjeku izmjestiti i polizati pakas Vucku i Dodiku , sto jest mnogo vise od Komsica, u pravu si!:))))
@lale gator bitno je da se njemu mali alijin saginje i redovno ga prima
Jednom narodu u Bosni od jeseni predstoji nestanak kad se na vlasti sastanu Żvaljo, Ronhil i Šćepo
Hihihi, neki kazu za onu stvar da je Ribica
Vi niste tkz narodne stranke vec nacionalisticke
koliko su ovi papci jaki da su legli pod covica da ih karindja do besvijesti ... neka kaze da hdz ne drzi hns i vrsi monopol nad hrv.korpusom .... nisu se nametnuli kao jaka stranka, a onaj gremlin Ljubic je kao papak presao u hdz, i tako odvukao dio clanstva i dozvolio da se unisti opozicija i demokracija u hrv.korpusu ...
Komsic se vraca trese vas iz gača ...