Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljka ....ja bi tebe zaposlio u Holandiji u Bordelu ,da poziras u izlogu..to je zanimanje za tebe...!
vuk dlaku mijenja ali narav nikada vazi za sve politicare u BiH sutra bi zaratili narode prije nego izgubili vlast
Jel to vi zelite da se krene od starta. Dobro posto je bosnjaka 54 % kako da se zastite isti. Imas li kakav prijedlog bez toga da se popusta drugima.
kako šupljira, haman da je na ranu priviješ. ;-)
Ljepotice poruči tvome tutoru - kriminalcu miletu; narod kaže kasno ti je mile - kasno. Što si jamio to ćeš i povratiti. A Vučko te voli isto kao i mene!
Ljepojko, jel se ti to odreče tutorstva Tome, Aleksandra i Ivice ili mi se samo učinilo. Nemoj da te vrag odnese! Jel jasno!
Cetnikuso , ukinut cemo entitete
blajbaćeš karu gluperdo!
@sulver.9525 sta je mali cetnice , nesto ti nije jasno , ili bas i ne razumijes latinicu ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kandidati za Predsjednišvo bi trebali biti "dopadljivi" i u potpunosti prihvatljivi svim narodima i građanima. Nažalost to izborni zakon ne omogućava....
Joj kad se mile na ovu navali, zato vazda ima ovu napacenu facu.
joj da vi imate nekog milu pa da se navali na neku isto vašu ... al vi nemate imate baketa babinog, sulejmana kancerogenog i želju političku kurvu ... o zlaju futavcu ne treba ni govoriti.. sve pi za pare dali :D a ona, naša RS sija kao sunce... a ti mali i gadan umireš iz dana u dan gledajući njen sjaj!
hahahahahahahah neobjašnjivi sjaj han pijeska, vlasenice, kotor varoši hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba i tebe i mileta dobro neki crnac da izj'ebe.
Dromfulja
ko i majka ti
KUJA JAJARA
kuja možda al sa velika muda... dovoljno velika da jednom baketu babibom kaže "šuti nemoj biti glup"!
Inače, ne znam jesam li spomenula, ali svaka druga riječ mi je REPUBLIKA SRPSKA
sve dok budemo birali po nacionslnosti a ne po struci vako ce nam biti
xy - A koja joj je prva???
;)