Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Šumska je zaista inovativna. Obično pred izbore kopaju puteve, obećavaju poslove, ali da otvore novo ministarstvo pred izbore, zaista iskorak. "Čestitam" na konkretnom potezu! Mnogo sirote djece političara će sada naći posao!
Pa nista tu nije inovativno kada ovi tvoji u Pederaciji isto to rade
@Srbozder Nemoj mnogo pretjerivati, u Prijedoru su se prvo digli Muslimani a ne Srbi. Drugo u kompletnom potkozarskom kraju Srbi su bili apsolutna vecina u svim opstinama da ih ustase sa svojim cvijecem nisu poslale u Jasenovac. Tako da je malo morbidno da pominjes krajisnike i naciste u istom kontekstu. Samo na Kozari je stradalo 40 000 ljudi a raspitaj se kada je iz Kozarske dubice otisao prvi vojnik u JNA, slicno je i sa PD. Ako vec pricas o tome bolje da malo procitas sta se gdje desavalo.
Svaki komentar je suvišan....
Samo Chuck Norris, moze da prenoci s njim.
Ministarstvo za ublehe i mlacenje prazne slame....
Treab im ograda za njive...to je inovativno i razvojno za RS ...samo tam može biti neko takav u vrhu politike :)haha
e da mi je vidjeti ko ovo J.ebe. Treba mu pehar dati. kako mozes covjece??
zeljko druze sta je sad ovo ima se moze se je li???
A nejac im jede bukovo lisce .... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Toliko su srpski talibanci napredovali sa tehnologijom da im zubi ispadaju po tastaturama, mozda da prave nove brze traktore?
KOJI UMILJAT LIK DA JOJ NI OSA PRISLA NEBI DA JE BOCNE
mislis obavjestajno sigurnosna agencija?
treba nam još minstarstvo za estetske operacije pa te niko neće zaje:)avati da si žena konj.
LOL
Da li postoji spalionica otpada u BiH???
trebalo bi biti samo jedno i to ministarstvo za uhljebe
sjajno haha
kada cemo dobiti ministarstvo za genetski inzenjering?
Podrska ovome ministarstvu ali evo ja bi vam ipak savjetova da za pocetak napravite zakon o odrzivom gospodarenju otpadom.... Mali primjer: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_11_117_2708.html p.s. neke vam rijeke u BiH izgledaju kao odlagalista otpada :((