Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povecanje akciza ce izazvati lancanu reakciju poskupljenja i otezati i ovako napacenom, glupom i primitivnom narodu opstanak na ovim prostorima.
@theekonomist Auto put se dosad mogao daaavno zavrsiti da su dosadasnja sredstva bila usmjerena na njegovu izgradnju a ne na krpljenje rupa, ajde ne spinuj.
ah koga to od njih briga para je u drzavi sve manje alternativa isto sad gledaju na bilo koji nacin uzeti pare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idi bona malo zeljka na plasticnu kod sebije
Al cuj nje .. kao ako mi necemo neko iz okruzenja ce uzet jer su strpljivi.. jao isto ono mlađem bratu kad hoces zamjenit ti njemu 10 km on tebi 50 km samo jer je roza , a roza je zenska boja .. hah ..koji manipulatori
ZELJKA,TI SI GLUPA KOLIKO SI TESKA,,,,OVDJE MOZDA FALE RUKE ONA TVOJA I MILETOVA DVA PAPKA,,,,,,
hebo majku kad su kakve pare u pitanju odmah se svi slazu i podrzavju tu nema vjerske nacionalne niti bilo koje druge prepreke a lijep su par ovaj zeljko i zvivdic
A ko je tebe moja Željka išta pitao i tražio ti komentar? Jebe se meni za Zvizdićem, a za tobom još više (ili manje, kako je ispravno?)
Niti je do Zvizdica niti do tebe vec je do parlamenta. A ako bude pravde zemaljske dobicete kurchinu obadvoje.
Kuku lele, nema para, presušilo u gazda Mile. Gdje su ti ruski veliki i mali?
@Scegetavcek Dobit ce Mile od Putina 1 milijardu $ i jos 2 milijarde $ i 3 milijarde £ 😀😀😜😜😜😜 hahahahha
"ženo" vrati kobili glavu !!!!!!!!!
-Mama zezaju me da sam muškobanjasta!!! mama-Nisi sine !!!!
trebao bi skinuti ove minđuše, malo bacaju na "gej"
Jel te MMF diro po ljuskama dok si bio na pregovorima
Kae Haradinaj u nekoj emisiji tvcg kako voli Adele, a Taci kae voli Sakiru😂
Nije samo on nesposoban već svi vi koji preko ledja gradjana punite sebi dzepove. Da vam plaćamo izradu puteva a te iste puteve nama naplacujete. Pa vas sve treba strijeljati!
Dok je Dodik rusitelj BIH na vlasti ne treba dati u republiku srpsku niti marke jer je ne zasluzuje. Neka mu da velika Srbija !
tako je, pare treba dati samo graditeljima bih! samo, gdje ih čuvati i da ih neće pojesti inflacija do tad?
Zar ovu nije jutros udarilo auto u Pazaricu? Cini mi se da sam negdje procitao da jeste... nju, Mileta i jos 13 clanova njihove stranke.
i još ne obrijana fuj hebo te onaj ko te stavi ........