Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ovo SDA i SNSD juce dogovorili? Ponovo nam bacaju prasinu u oci,a vi mutavci se i dalje svadjajte ko je veci cetnik,balija i ustasa.
Zaboravila još dodati da nema više Srba u Sarajevu jer ih pojeo onaj lav u Pionirskoj dolini da bi priča bila kompletna.
JEBALA TE REPUBLIKA SRPSKA U TA USTA SMRDLJIVA VJEŠTICE, A ŠTO SVE OVE GODINE NE PRIZNAJETE NI BOSNU I HERCEGOVINU KAO DRŽAVU TO NIKOM NIŠTA, TEBE TREBA SPALITI VJEŠTICE SAMO TI FALI KOKARDA NA TU GOVNJAVU GLAVU
Cvijo, evo grohotom se smijem!
Cvijanovicka, ode ti rs u pm. Sad ce se zvati bosansko hrvatsko srpski kanton.
http://www.mvp.gov.ba/dobro_dosli_u_bih/drzavno_uredjenje/ustav_bih/?id=261 Ustav Bosne i Hercegovine Član I 3. Sastav Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu "entiteti"). -------------------- Inace ovo sta SDA prica je protivustavni i antidrzavni akt Nema teorije da Ustavni Sud donese neku tako odluku o "promjeni imena RS" jer bi ta odluka bila protivustavna
Da bi tako nesto se donijelo,..potrebno je promijeniti Ustav BiH. A za to je potrebna vecina u oba doma,..sto je de fakto i de jure nemoguce,..jedino da i Srbi a i hrvati polude pa donesu odluku za zadovoljenje SDA mokrih snova --- dakle, u SDA to i znaju. Sad sta im to treba i zasto talasaju je druga prica
A sta sad, to vi kao gledate sada u ustav, a krsite ga kad god stignete. ma ne sekirajte se smradovi iz sumske, sve ce se ovo predati preko nadleznih organa da se ustav promijeni, sto je naravno moguce. rs entitet/kanton ce izmijeniti naziv u nesto pravo bosnjacko, naprimjer, recimo Bosna i Hercegovina. :)))
Vi predvodnici RS-a se svaki dan i to javno poigravate sa Bosnom i Hercegovinom i njenim stanovnicima pa ne snosite nikakvu odgovornost!
Sta ova nepismena narkomanka ima da komentarise...da posjetimo "Poenta je u supstanci"
Poigravamo ti se s mamom! RS GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Alija je 95-e vrlo dobro znao šta potpisuje...poslije J nema K
kURVO vrati kobili glavu !
republika srpska je GENOCIDNA TVOREVINA !
Oni znaju da na dugi rok nema ni rs ni srba u bih pa ih panika hvata
Željka - SNSD se mnogo opasnije poigrava, zarne? Uz to tvoj šef se hvali kako po inostranstvu putuje samo sa Srbijanskim pasošem, a BiH ne priznaje za svoju državu - isto sve kao i Dragan Čović! Dakle, uže vam se zateže sa svih strana!
cuo sam vec sve ovo 1992, samo sto je ratni zlocinac karadzic izgovarao identicne recenice
Jos jedan dokaz da svako normalan treba da bjezi odavde.I da njemacku gleda i voli kao svoju majku drzavu
A sad BiH postoji?