Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je ova žena malo priglupa
hajde Željkice dekliniraj ................glup................a ona............................ GLUP, GLUPLJI .............JA..............
Idi bre begaj! Kakav Bake i bakrači. Nađite drugu tezu Željka ! Ova se više olinjala.
Ali kad bih ga kojom prilikom ikada i obavljala, sigurno ne bih dozvolila da ambasadori 'pljuju' po institucijama Republike Srpske u bijelom svijetu, kao što ste Vi to dozvolili kao ministar", poručila je Cvijanovićeva Crnatku. Da ambasadori nemaju razloga da pljuju po RS, sigurno nebi to ni cinili.Vi ste im dali razlog za pljuvanje i ismijavanje.
ma ja ,šta te boli K.rac ,svi su oni nula.
Pamet joj nije jaca strana ocigledno :)
G-đa Željka C. diže rejting Bakiru, neki dan Bakir sličnom izjavom, diže rejting Dodiku. Kako god ga između sebe dižu, tako naivnom narodu spuštaju.
Jedeš govna mala . . . Po tebi ono malo Bošnjaka što se opiru aparthejdu, eto su prevaga koja odlučuje o vlasti u manjem entitetu .... Ti i mentor ti Duduk valjate gluposti u golemim količinama i svaki dan sami sebe demantirati. . . Šuti kujo i uživaj u toj vlasti, nećeš još dugo ... !!!
Taman ti je Bakir dosao u Rs i uštroio savez za promjene, nema on pametnijeg posla, valja ici sa funkcija pa svi krivi..
Nisi lijepa al si zato glupa ..Cuj bakirova projekcija ta ce bake smlata😂😂😂
Zeljko u narodu se kaze KAD PAS LAJE BEZ RAZLOGA ONDA SE SAM NECEGA BOJI
I ti si izgleda u ostatku svog zivota ostala ne dovrsen projekat.
To si ti sigurno procitala u izvjestajima nepostojeceg predstavnistva RS u Izraelu.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ljestvica-srama-zbog-koje-se-nasi-susjedi-crvene-nijemci-objavili-statistiku-ciji-drzavljani-im-zadaju-najvise-problema/6100043/
SNSD treba kolektivnu terapiju, potpuno su bez razuma, morala, karaktera i bilo kakvog osjećaja. Je3eni retardi i fašisti.
Hrvatski povratnik u Konjic brutalno pretučen https://www.vecernji.ba/vijesti/hrvatski-povratnik-u-konjicu-brutalno-pretucen-samo-branio-svoju-imovinu-1170789
evo Srbi zivot u pederaciji
Suti crnokosuljas najedi se vanago:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
De Zeljko produzi zivot i nama u F BiH voljecemo te ko da si zensko:)))