Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti EU. Povuci onaj Ruski, veliki, sjecas se?
A gospođo koji vam dio nije jasan? Poštujte Ustav BiH i bit će možda para i od EU. A do tada morate se potruditi da vam mekinja ne nestane. Jer svi znamo u kakvoj ste situaciji. Možete vi pričati koliko hoćete bez kredita od EU ni sljedeću god. nećete financijski izdržati. Zato anp prvo pa onda ostalo
Koliko ste samo puta rekli da je VM mrtvo slovo na papiru i da to nije nikakva vlada,da su vlade entiteta nabitnije,a sada odjednom vlast na nivou republike BiH ispade najbitnija i nemoze nista da funkcionise,pa i taj vas ,,bolji dio,, BiH...
da nema brade ovaj Johannes bi bio privlacniji od ovog plavušana pokraj.
Lakica je malo nervozna.
Ako ti je stalo, prestani opstruirati formiranje iste. LOL Što vam Srbija i Rusija ne pošalju para, zar niste jedno, braća i tako to?
Čini mi se da je ona inače frustrirana 😂😂😁😁
Nek ostajemo..
Samo vas to interesuje. Što ne uzmete od Beograda oni su vaša matica?
@d31k5 Kakav Beograd? Oni će na kraju morati svi bulje dati Erdoganu da kredite vrate lkoje uzimaju od Turske. Turska nije džaba tuj budite sigurni. Blesavi Srbi samo ako vide da ima para neko oni to uzimaju.