Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa novo dakle, opet glavonje o referendumima a ljudi po kontejnerima ....
@velikinebeski buhahahaha...
@velikinebeski znas,znas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovoj je idol Biljana Plavsic
Jašta je, samo ćete nas I našu djecu odvesti u novi rat, svoju ćete naravno skloniti. Glup je onaj koji daje glas za takve koji će mu sutra djecu u smrt odvesti!
Ajde Srbi vi započnite a mi ćem se pridružit pa da Bosnu zbrišemo sa zemljovida. Tijekom prošlog rata je napravljena pogreška što smo krenuli jedni na druge, Kršćanski brat na Kršćanskog brata a balije su to iskoristile pa se izvukle. Trebamo balije uhvatit u škare i zatvorit nožnice. Posao je tribalo završit još za vrijeme bježanije turaka a ne da se u 21. stoljeću balije još ovdi divljaju i vijaju se.
Europa će nam biti zahvalna
Ovi srbi iz RS-a kuhaju li kuhaju, pa jeste li svjesni činjenice da ste nebitni? Sami sebi pravite problem, vi koda baš želite da silom napustite nazovimo "vaše" prostore !
Ko o cemu kurva o postenju
Qarina, Big Qarina... Lijepo je rekao Marko Vešović,: (Tzv.) Republiku Srpsku treba hebati...
Željkice, tvoje ublehe i naivna vadiona (isto kao i Bajine), vidi svako ko hoće da vidi. Gđa Cormak je bila jasna, a vi se vadite i glupi narod šume po ko za koji put je..te.
Možete odlučivati referendumom o svemu što se ne kosi sa ustavom BIH i ne narušava interese i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine.
Mrtva trka u dokazivanju gluposti u tzv pc:))))))
jel ovo musko ili zemsko?
Dobar frizer cvijanovicu
A zasto ovaj Zeljko Cvijanovic misli da je PC stekla pravo na referendum o necemu sto nije u njihovoj nadleznosti?
tako je željkO
Genocidni izmet!