Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će biti drugačije. Krezuba i nepismena dodikistanska troprstaška genocidna i incestoidna vlaška sirotinja iz manjeg, zaostalog, primitivnog i smrdljivog entiteta- Šumski Krmetnjak, neće imati penziju u iznosu od 183 KM i skakati salto mortale u kontejnere, već će dodikistanska penzija iznositi 151 KM i neće biti potrebe da se iz kontejnera ikako izlazi.
Superior, metne ti ga VenaCavaInferior!
@VenaCavaSuperior kako nema ligike? Pa u desnom atriju druze :)
Pozdrav zeljko.. kakve veze ima da li cete prvi ili poslednji formirati vlast kad gradjani u RSu zive gore nego u federaciji a cijeloj BiH gradjani zive lose.. dobro napisa neko ranije, vrati jarcu glavu
U eresu i srbiji samo lezbe, pederi i transvestiti na vlasti! Što vam je vlasi? Kriza identiteta?
Jest gadan ovaj žuti! Tko vam je taj?
Nije teško napraviti vlast tamo gdje je ostala samo jedna partija, ali to više nije demokratija.
Hoce li mi ko reci zasto se ovaj sa slike sminka?
Samo je Kim Jong Un efikasniji od vas,ali vlast vam je na istom nivou.Frtalj gore,dolje
"Sad će sve biti drugačije"... Oh da, one kuće bez fasada sa lošom stolarijom i krovovima koje se vide čim se malo krene prema RS entitetu će sada biti i bez toga! Puka sirotinja. Nekad mi vas je žao, ali samo NEKAD!!!
"Cvijanović: Prvi ćemo u BiH formirati vlast" - u žestokoj konkurenciji od dva kandidata grlo iz RS ipak prvo protrčava kroz cilj.
Gospo ružna si
Gledaj ovih mulaca iza nje na slici ko veliki srbi a jebu srbe zglave a ovi to ne kontaju
E jes' ružna u pm!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Krezuba srpska
Joj kad je vidim ne diže mi se po mjesec ona državu pravi
Prema njenim riječima, generalno takvo okruženje u političkom Sarajevu ne obećava puno. "Ne možete nikada da uspostavite normalan, iskren odnos." Eeeee kučko ti nam pričaj o iskrenosti...
sve je isto samo naroda nema