Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslobodio ga je i sud u Haagu nakon žalbe, hoćete li referendum o međunarodnom sudu?
Hor srpskih dečaka danas kmeči ko nikad koliko im samo ovaj čovjek smeta dobro je da su ga oslobodili jer ko god nije dobar za srbe taj je dobar za sve ostale narode
evo Željke pogledajte: www.gospodje.ba www.dopisivanje.ba www.matorke.ba
Šuti budalo jedna, jer ako se obistini to što slutiš na koga ćeš onda režati?
Haj heklaj
Kako je nastala Željka? Pa magarac abortiro...
Najzadovoljniji presudom je sam Dodik. Ovim je definitivno dobio sljedeće izbore. Ponovo besplatna kampanja i referendum.
kravooooo
Ovo je sigurno naucila na inaguraciji Trumpa...Ko je ovde bio agresor BiH ili Srbija - meni nista nije jasno?
Marš kujo jebote doduk žvaljavu šta ti znaš
Reče žena koja je odavno trebala biti u zatvoru zbog dokazane korupcije i kupovine glasova.
svrsim ti u nos taj odvratni
Slažem se, referendum, ok ali na nivou države Bosne i Hercegovine. Tužilaštvo i Sud BiH kao državne institucije imaju svojih mana i vrlina ali da o takvim državnim institucijama, o njihovoj sudbini ili zahvatima unutar njih određuje samo RS to je van svake pameti. Opet se RS igra države i uzima prerogative krovnih institucija. Blamaža kao i uvijek.
Nego zeljko pusti ti Orica on je slobodan covjek.Sekiraj se tti za akcize hoceli proci ako neprodju slamu valja jest i tebi i krmku.Dabogda se o sebi zabavili guslari glupi.
ispunite sve zelje ovoj nakazi od kobiletine samo pod uvjetom da se vise nikad ne pojavljuje u medijima.
Presuda pokazuje da nemozete raditi sta hocere i o tome lagati, genocid izvrsite a pravdu trazite jeste li vi normalan narod ?
Znaci RS je skracenica za "referendumsko serendanje".