Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahaha...pi.čka vam materina, kako pred izbore kreću sa propagandom.
Zaduzili sav entitet 180 miliona da malo dignu plate pred izbire :D
Prodali obaveznice u beču, a kupili arapi iz katra. Za godinu dana neće ni zraka imat.
Juče penzije, danas plate....pa koliki vi to kredit planirate dignuti?
@antibiotik neces ga ti vracat sta se javljas
@MehooPudIica Hoće moji unuci. Nije mi svejedno.
za pobjedu treba bar 25℅, kad lažeš, laži kao prava srbin.
Kredite dizu svake sedmice i jedva kraj s krajem sastavljaju a ona bi da dizu plate. Danas sjedim pijem kafu kod Boske, a penzioneri hodaju okolo stolova i traze po marku, prosijaci sami.
Hoce, hoce, cim joj sin proda auto od 50.000 mara
Da nije tuzno , bilo bi smjesno.... pocelo je pocelo zamazivanje ociju ovcama...
pa quravo trandzasta hoce li im izdrkotina dat iz svog budzeta ili natjeravate poslodavce da im povecaju plate? Eto kao vi ste fini pa se brinete o svoji "robovima " ;))
"Cilj je zaštita onih koji imaju naniže plaće i koje bi trebalo da bude 500 KM – rekla je Cvijanović, ističući da se ovim smanjuje raskorak između plaća u realnom i javnom sektoru. Čitaj: "Cilj je zajebati one koji imaju najniže plaće i koji bi trebali u oktobru glasati za SNSD - rekla je Cvijanović, ističući da su u SNSD svjesni da ovakvih glasača ima najviše."
Zeljka nasla izvor nafte garant. Racuni za struju uvecani, Poste RS naplacuju duple postarine, gorivo placamo vise vladama nego naftasima, "za puteve" (kojih nevidimo od rupa) se uzima na 12 razlicitih mijesta, oporezovano maksimalno sve osim uzdaha... Eto odakle pare za kurcenje pred izbore. Ne samo Zeljka i SNSD... SVI! Uzmes 10 podijelis 3 i ti ispade dobar
Mahnit narod, mahnita vlast.
Ovi iz FBiH se smiju RS-u a plata im veća u prosjeku 20 maraka, džaba što su BH Telekom, Elektroprivreda, Bingo, Premier i ostali najveći poreski obveznici registrovani u FBiH.
@Hipoteza Broj zaposlenih u Federaciji BiH prema prebivalištu zaposlenika na dan 31. januar 2018. godine je 511.318. 511.318 × 20 = 10.226.360 KM u netu mjesečno. 10.226.360 × 12 = 122.716.320 KM godišnje.
Inflacija obećanja na sve strane ! More bit DA BIDNE , al ako Mile POČNE ŠTAMPAT NOVAC ! :)
Nema šta. Ona se ne zayebava kad kaže da je produžila životni vijek ljudima u RS za 4 godine. Da ne spominjem koliko im je standard podigla. Nismo više kao Švedska 1950. Sad smo kao Švedska 1954 :)))
Juce se zaduzili dodatnih 160 mil€ a danas povecavaju plate i penzije pa ovi su komicari do bola
Pozdrav Bosno , gladan narod vjeruje sve i svašta .Birajte mene povećanje plata i penzija za 70%.🙈
Ja ću podići za 113%. Tako Željka barata sa postocima hahaha
Hahahahahaha, sve potrebne analize kazu da smo prezaduzeni i da je pitanje dana kada cete nam prestati isplacivati plate...kao sto Spiric jednom rece, plate ce biti smanjene, kome se ne svidja nek napusti...i to je taj zamajac koji bi trebao zadrzati mlade u BiH...hahahahahaha
Jesi gadan Zeljko takvu facu samo majka moze voljeti