Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratiti će ih genocid dok je svijeta i vijeka, nama, Bošnjacima, obraz je čist. Branili smo svoju državu i odbranili, kakva je takva je. Oni, sa druge strane su počinili genocid, osuđeni na preko 1000 godina zatvora i opet nisu uspjeli u svojoj namjeri, nisu dobili da svi žive u istoj državi, izgubili su i ono što su imali. Na nama je da ne dopustimo da se ovo ne zaboravi zarad novih generacija!
"Bošnjačka ratna politika" je istina i to čitav svijet zna, a vi slobodno nastavite lagati svoj servski narod i sami sebe.
Probajte sa sudom u Gvatemali
Vidi joj glave
Opet ova muškarača pršće govnima iz usta. Hajd na mjesalicu Zeljko ili ces na tacke da vozis beton.
Kao prvo gospodine broj zlocina i zlocinaca koji su ubijali i mucili ne mogu se ni porediti, a za razliku od vas nasi heroji se odazovu i prodju sav proces zakonski i na kraju budu pusteni od nasih sudova kao i od srbijanskih sto smo se mogli uvjeriti!! Danas povratnici po Bjeljini i po drugim gradovima u Bosni i Hercegovini tacnije u RS - u gdje su se najveci zlocini kao i genocid desili srecu zlikovce kako setaju i jos gore obavljaju poslove u institucijama RS a!!
pucati na vojnike u borbi nije zlocin trandzo
kad će neko začepiti usta ovoj mahaluši koja obmanjuje i manipuliše? Dok je radio za Miloševića bio im je dobar..sad je zločinac! Papučarka...
Koliko sudova još treba da oslobodi komadante ARBiH da bi bilo gotova priča oko njih?!? Možda da formirate poseban sud, koji će suditi svima koji su oslobođeni!!! Pi.ka vam materina četničko, secesionističko, mitomansko nazadna!
DA SE PRIZNAO REGULARNI DRŽAVNI REFERENDUM, DA VAS NISU USPJELI NAGOVORITI NA POBUNU , DANAS BI SVI MI U BIH ŽIVJELI NORMALNIM ŽIVOTOM I BEZ TOLIKE ŠTETE I TOLIKO POBIJENIH LJUDI.
Cvijanovićka najveći Srpski "sin"!!! ;)
Koga je uopste briga sta ti ,jadjo, misliš i govoriš. EU parlament vam potvrdio neki dan da ste genocidan narod i tu je kraj svake priče. Što ste toliko jadni da niste u stanju prihvatiti ustinu,iako to nama nije bitno,već vama.
glaj joj babure...ja bila u ameriki!
Ah budale krmetnjačke - pa čak i porodice žrtava svjedočile u korist Nasera, a Željko kosijaner bi da presudi krmetnjačka skupština.
Mehmedović u Briselu: "Najviše što susjedi mogu učiniti za BiH je da nas ostave na miru!"
Pod hitno zabranit ovoj da se slika ...
Željka, zali se Hagu!