Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ranije nismo vidjeli dogovaranje između predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva." - Nema ti tu dogovaranja, ti si izgleda jedna huda jadnica pa ne vidis sta Dodo radi. Nikad on tebe nije pitao nizasta, ti si samo provodila njegove naredbe i ideje. Tako da je ovo igra za neupucene. Dodik se dogovara sa Dodikom, to je jedina istina. I sprema sebi scenarij kad sjase sa BiH trona da se opet on pita kad ponovo zajase entiteski tron.
Pa nije nju slučajno izabrao da tamo vlada totalitarizam gori trenutno nego u S.Koreji.
@antibiotik Tacno, u pravu si!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Hajde ne budali, BiH nije neki faktor u svijetu, a za rs nema potrebe pričat, jer mnoge države neznaju da uopšte postoji. I ako nešto treba ide preko BiH, sve drugo su paranoje koje ste sebi umislili.
Genocidni, manji i siromašniji entitet- Dodikistan i njegovi srbrsko-rusko anticivilizacijski intersi nikoga ne zanimaju. Nebitni kao i opančarska sirotinja koja tu obitava.
Mislis da su nebitni. Oni ustvari prave atmosferu da bude sve spremno ukoliko se zakuha na Kosovu da mogu da raspisu referendum uz podrsku Rusije. Vidjecemo kako ce zavrsiti, ali da je ovo sve nebitno, nije.
@VenaCavaSuperior Nisu Bosne dobili ni jače carevine, a da dobije Srbija na koljenima. Jučer je NATO svoje rekao.
Koja komedija. Član Predsjedništva će se službeno sastati sa predsjednicom RS-a. :)) Svakog dana u svakoj rečenici spomene RS tako da je ta riječ devalvirala slično štampanju para bez pokrića. Obezvrijeđeno totalno.
Djaba dvotrecinska vecina u skupstini RS-a i Rusija u odnosu prema NATO alijansi u cijim je rukama MMF i sve druge finansijske organizacije.
sad je u snsd zivo lobiranje ko ce gdje za ambasadora, za Dkp i sl... i druge funkcije koje se otvaraju ... ali konce jos drze bakir i covic koji to mogu razvuci .. uhljebljenja u tijeku ...
NATO pakt u Tuzli, Sarajevu, Bihacu slobodno nek otvori NATO baze, Bosnjaci su sasvim spremni da pomazu u tome.
Ne da bas Dodo fotelju RS-a. Nekako mu zao pustit u svoje odaje drugog. Tesko je na dvije stolice sjedit, osim ako ne s...s.
Svi nesto hoce, ali srbi nikad nista sto hoce nisu dobili niti ce dobiti ka i uvijek.
Tebi je glavni cilj kako ubiti svaku opoziciju u RS-u i kako zastiti sve ono sto si ti i tvoja porodica ukrali. Sve ostalo je sporedno.
Tebi je glavni cilj kako ubiti svaku opoziciju u RS-u i kako zastiti sve ono sto si ti i tvoja porodica ukrali. Sve ostalo je sporedno.
Tebi je glavni cilj kako ubiti svaku opoziciju u RS-u i kako zastiti sve ono sto si ti i tvoja porodica ukrali. Sve ostalo je sporedno.
U interesu rs, tj. protiv b i h!
Samo se vi drzite r. srpske a mi idemo dalje , jacamo drzavu , osiguravamo s nato-m ocuvanje BiH .