Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova kao Milosevic vas ne smije niko da dira
I Ratko je govorio predajte oruzje i srpska vojska vam garantuje bezbjednost, ko je god predao, zavrsio je u jami
Zelena beretka spremna, kalaš spreman, Allah na našoj strani, treba li nam išta više?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nisam nacionalista, stvarno nisam. Ali s vama srbima niko ne moze. Crna gora se otcijepila,, pa ste opet imali probleme, kosovo vas odhašovilo, Vojvodina kivna na vas, U RS-u zveckate oruzijem zato sto vam visoki predstavnik ne da da uzdizete ratne zlocince. Cijeli svijet osudio genocid, vi se pravite ludi, sve ujdedinjenja u istoriji sto ste imali, razbucali ste... Pa sta covjek da radi i pomisli. Bas ste cudaci
ti jado više ne postojiš?Nisu ti bona rekli da si prošlost kao šefu što je neko javio, pa on pjeni ko bijesan pas!
Dao bih ja njoj cvaju za pušalgiju
Ispravka krivog navoda. Biće sankcija.
Poštujem da se vrate nadležnosti i to, sasvim legitimno. Ali likovi ko što je Milorad Dodik koji je dao suglasnost za to sada bi da vraća..... smješno.
Ako i bude rata nece dugo trajati
"Rata neće biti" (Alija Izetbegović)
Bosanski srbi su poznati kao jedan od glupljih naroda u evropi,tako da su im ove aktivnosti i planove smislili naravno rusi i srbi iz srbije.
Mile se oprašta od kabineta u Sarajevu. Eno ih sada pjevaju.... jel' ti žao što se rastajemo.
Sve što ona izjavi je 113% tačno!
Tako je, sankcije ce biti protiv pojedinaca politicara i firmi u RS koje profitiraju iz ove situacije sto je sasvim u redu.
Je li ovo Željka upravo rekla "spavajte mirno"?
jos samo budalé vjeruju da nece biti sukoba..
Polako,dok cujemo i druge strane o tim temama.
Ne lazi ljude brkata! BICE RATA ako nastavite sa svojim glupostima , dosta je I vaseg terora. Ne mozete profitirati na nasim grobovima
Sukoba neće, ali sankcije već krajem mjeseca, brko ;)