Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zna, nego je stid reci, ide sve to u p.m.
@New_Folder Zdravstvo ide u privatne ruke...od državnog će ostati samo minimalno što mora, a i to nekvalitetno. USA system.
@New_Folder odosmo mi u p.m. a novci u njihove dzepove, to je poenta svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova lafica Ćudić postaje, u političkom smislu ,sve bolja i na sljedećim izborima ima moj glas. Dosta je oštroumna i ne mogu joj promaći ublehe premijera i njegovih ministara.
@MinoDerlin Zato redovno pushish bakirovu ublehu, dobrovoljno, s osmjehom na licu i na koljenima.
Kakva lafica? Cega ? Ima li ta lafica 1 (jedan) dan radnog staza u realnom sektoru !? Citav zivot palamudenje po nekakvim forumima. Jebivjetri obicni, s.cudic, reuf bajrovic, damir masic... prosijci za eu grantovima. Ovakvi samo u politici i mogu uspjeti... a to je utociste za hulje. Zagooglah malocas da vidim ko je lafica, sta je... pogledaj samo instagram slike doticne i jasno ti je da je odsjecena od bosanske i svake druge realnosti :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
podobni a nikako sposobni. ministri samo znaju kad plata i topli obrok liježu...za narod, za rješenja, za državu...? zaboli ih ona stvar. ma samo daj hapu vamo...
Konakovićev čovjek nesposobni Turković...Zavod postoji zbog Sebije i Kliničkog centra, kakva eksterna revizija, i to je naručeno. U početku je sve Konaković radio po Sebijinom, sad ofira sa Fahrom, a situacija nikad nije bila gora. U Zavodu i u Kliničkom je raspad
ova Sabina zna samo srat, ništa ona konkretno ne zna uradit, samo prdi i primaj platu
Ide ka ukidanju drzave i vracamo se u feudalno doba..eto tome idemo...
Dvije stvari u ovom clanku me izuzetno nerviraju: 1. Dok je potpuno upravu da je trenutni sistem katastrofalan i da je ova reorganizacija isto uzasna, ali nije predlozila nista bolje (a cinjenica je da se mora promjerniti) 2. Pisac nista nije spomenu kada su u pitanju cijene?
nista od nje....samo prdi bez učinka, a plata i to golema kapa
Nje Cudic ili nje Ademaj?
Ovo nije država, ovo je cirkus. Mislim da ni leteći cirkus Monti Pajtona ne bi mogao da smisli skečeve koji se svakodnevno izvode u ovoj državi.
Pitaje ih Sabina gdje idu pare iz zdravstvenih institucija.Koga zaposljavaju i kako pored moratorijuma za zaposljavanje.Gdje idu pare iz Zavoda za javno zdravstvo i koliko se financira iz budžeta a koliko zarađuju. Pitajte ministricu Ademaj ,Snježanu Baltu ,direktora Domova zdravlja i Vaše kolege Pleha i Smajica koji vedre i oblace u zdravstvu kako se izvlače novci iz zdravstvenih institucija.Ko im pomaže ?Turkovic,Konakovic ,ma znaju oni kuda sve to ide odlično.
Treba pitati Premijera Dinu on sve zna...
Naravno: Turković je njegov projekat, Gras je njegov projekat, Vodovod je njegov projekat. nađite šta je izjavljivao Konaković na početku mandata.
LJUDI SRAMOTNO JE DA SPECIJALISTA ILI HIRURG RADI ZA 1500 KM. DA LI JE REFORMA DA I DERMATOLOG I HIRURG IMAJU ISTU PLATU. ODLAZE I STARIJI A KAMOLI MLADJI. NECE NAS IMATI KO LIJECITI. OVDJE VISE NIKO NE ZELI ZIVJETI.
Sabina je veoma pametna zena, skolovana, elokventna i operisana od nacionalnih opredjeljenja. Sve ono sto plasi male seljacice koji samo znaju reci " Taa ce ona..." Za ovakve zene i muskarce treba glasati. Valjda cete nadoci u voznji
Ma zaista koji cete nam Hurac i jedni i drugi dvorski komedijasi.Nikakva hajra od vas.
Stanje nikad gore...
Nemojte očekivati od ministrice da se petlja u svoj posao. To nije zdravo.
Oni su nuzno zlo.I tu je u svemu najveci faktor sreca.