Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je tebe pozvao nesposobna zeno koja si blatila drzavu Bosnu i Hercegovinu aferom Pazarici.
Biti zena a toliko puna lazi i podvala to u zene neces vidjeti kao kod ove zlonamjerne podmukle lazljivice. Sta zine slaze.
Podmukla je ovo stranka, NS, oni vise vise po Beogradu nego Sarajevu, ali da truju javnost uz pomoc placenih medija su za sampione
U pravu je.
Ova budaletina ima istu ideologiju kao Bokir.
Radite nešto kada ste se uhvatili politike.
Sabina lutko moja mogla bi ti malo natjerati vlasti u Sarajevu da istraže gdje nestade nekoliko hiljada Srba komšija.Nema ih ni živih ni mrtvih.Neko je poubijao ljude pa krije.Kako se to zove draga moja Sabina?
To se zove skretanje sa teme
Pitaj Sratka koji ih je otjerao puskama.
Očito da mogu.
Vi i jeste u sluzbi beogradske politike
@Patriota18081984 Poyedi govno.
Logicno
Najnormalnije