Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj prava pusaca 😂😂😂 Svasta 🙂 Kući pa cuclaj cigar. Nemoj da truješ ljude koji su došli da ručaju ili popiju kafu.
O cemu mi raspravljamo, ja sam u Becu sjedio u kaficu u zatvorenom dijelu i uredno je bilo dozvoljeno pusenje, s tim da je samo razgranicen dio za pusace i nepusace, i sad smo mi veca civilizacija od njih...
Pa ne ulazi u objekat ako ti smeta. Kompromis je jedino ispravno rjesenje.. postoje sale odvojene i kako ti volja.. sta tome smeta?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nepristrasno, nepušači su u izuzetno nepovoljnom položaju u odnosu na pušače. Ko pušačima daje za pravo da truju druge za stolom koji ne podnose duhan? Hvala.
Tako je drug
Sabina seres ko foka
A zasto si sokirana? Pa ko god da pare oni uzimaju. Ko da ne znas s kim imas posla.
Evo kada vec napokon usvajate ovaj zakon, jedan mali i dobronamjerni apel iz Dalmacije...molim svakog od vas iz BiH kada ste na plazi i pusite a takvih vas je 95%, da ponesete neku posudicu, sta bilo, i u nju gasite cigarete, poslin to lipo u škovace...to čiketavanje u plazu je degutantno..to vec 20 godina niko ne radi..eto, ja vas najiskrenije molim..
Da nebi bila šokirana popuši i ti možda ti se svidi i promjeniš stav..
Ova Sabina ko vegeta svugdje je ima čak i tamo gdje joj ne basta.
Cengic ocito da ne poznaje dobro stvari, sumnjam da je podplacen..zna li samo koliko jedan pusac kosta zdravstveno osiguranje, koliko lijekova, koliko posjeta ljekaru, koliko dana lezanja u bolnici u toku svog zivota zbog pusenja,koliko zaganjena priprodne sredine pusenjem a i upotrebom lijekova zbog toga..ocito da ne zna..øpusenje unutra zabraniti svuda a odvojiti prostor vani..zaposleni u firmama koji puse odrediti samo na pauzi i to izaci na straznji izlaz
faca ko da sere
Šamarcinu joj treba svezat
Do sad su nepusaci bili diskriminirani i niko nije brinuo o njihovim pravima.Sad kad treba uvesti zakon koji postoji u cijeloj EU i zabraniti pusenje, nasli se neki da pametuju.
@SimpleRed a da malo uzivo prosetas po EU pa da vidis da nigdje takav zakon ne postoji? ne lupaj gluposti.
@zabacivac..ja sam uzivo prosetao i po EU i po Americi i vjeruj mi da takav zakon i te kako postoji.Npr.u Engleskoj ne smijes pusiti ni u stanu ni na balkanu svog stana, jer ce taj dim otici komsijama.Jedino ako imas svoju kucu mozes pusiti.Tako je to u civiliziranom svijetu, mozes raditi sta hoces, sve dok to ne ostecuje drugoga.
Šokiran sam jer nenznate da ne djeluju u korist duhanske indrustrije već u korist duhanske mafije koja rastura duhan na crnom tržištu a legalnim cigaretama “zakonito” nabili akcize!!!🤮🤮🤮
Napraviti odvojene prostore i tacka. Na zapadu se sve cesce sluze takvim rjesenjima. Ovo sto pisem se odnosi samo na ugostiteljske objekte i hotele i slicne rekreativne stvari. U svim ostalim javnim prostorima zabraniti. Pusac sam ali mi nimalo nije problem postovati pravila. Ali mrzim totalno diskrimantosko ponasanje.
PRATIMO EVROPSKE STANDARDE I KOPIRAMO STA DRUGI RADE... A MI NEMAMO STA ZDERATI KOLIKO NAM DFZAVA STUCA I KOLIKO JE NEFUNKCIONALMA. NE MOGU SE DOGOVORITI DA URADE NESTO BITNOBZA NAROD KNI SE UFATILI DEBATE O ZABRANI PUŠENJE. ISPADE KOLKO NAM JE SVE DOBRO I UREDJENO HAJMO SE SAD BAVITI OVIM MANJE BITNIM STVARIMA OKO PUŠENJA U ZATVORENOM PROSTORU, GDIJE CEMO NOVI SEMAFOR STAVITI,O POLICIJSKIM UNIFORMAMA I DA VIDIMO HOĆEMO LI SR PRSBACITI NA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE. MI NEMAMO DRUGIH BRIGA
Ukidaj Trovace ! Nek kuci truju Vlastite Porodice
Buduća predsjednica, samo napred
Kad zabranite pederima da imaju paradu zabranite i pusenje isto je to
Sabina protiv glutena u pekarama. :D