Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabina, nedaj ruke da ti zavrcu, Palmer i ona zuta prikaza su tu da limenom pomognu
COVICEVO CVJECE ZLA SA PROKLETIJA I ROGATICE TREBA IZBACITI IZ PROBOSANSKOG BLOKA... ONO STO CUJEMO ZADNJIH DANA OD RADONCICA I KONAKOVICA ME BRINE
Znaci voli sado mazo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nekim Bošnjacima bi Karadžić i Mladić bili pravi lideri, jer se nisu oslobodili podaničkog mentaliteta.
DA,Nasa stranka je upravo produkt takog mentaliteta.Antipatriotska stranka
"Ako uzmete u obzir tekst dogovora u Mostaru, jasno je da se pristalo na koncept legitimnog predstavljanja”. Jel vam jasno, da je Bakir Zivkovic opet izdao ovu drzavu. I da ce katolicki Srbi dobiti svoj entitet, Izbornu jedinicu. Znaci Vasingtonski sporuzum ce biti tako reci ponisten i prosuta krv hiljada Sehida, koji su dali zivot da ne bude Treceg Entiteta. Ali kad ovce glasaju za SDA, neka rasprodaju i ovo malo Bosne sto je ostalo. Njih onako i ne zanima nista 20 kilometara od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HDZ i SDA braca u politickim mafijaskim dilovima. Oni su kriminogeni etno-nacionalisti
Nedemokratski, ali nužno i ispravno. Batina dok se skola kvalitetna ne zavrsi, sa predmetom demokracij, ljudska prava, moral i etika, bonton. Tek kad budemo imali više od 50% funkcionalno pismenih, onda može demokratija, Ne može se junetu dati to pravo birati kome dati moć
bilo bi pozeljno kada se objavljuju ova "vazna" misljenja napisati svaki put - koliko su glasova dobili - tj. u ime kojeg promila glasackog tijela se daju ove "relevantne i bitne" izjave. Inace su ove "oporbene" stranke sacinjene od samobitnih osoba koje se nisu uspijele progurati u velikim strankama, pa su odlucile predstavljati par svojih susjeda i rodjaka
Ne obraćaju pozornost na BiH deceniju pa i duže, pa onda treba instant rješenjem podmiriti privatne interese koje svi umotavaju u celofan nacionalnih interesa. No, svakako kakvo god bilo rješenje treba jasno odrediti tko, što, kako i kada radi ako se ponovno dođe u blokadu, jer sva instant rješenja, kao i Dayton, brzo dođu do trenutka da ne rade jer netko nije nešto predvidio...
Senelu i Sabinu treba gurnut na sastanke
ANGAZUJTE SE PUNO VISE, OVIH DANA SE KROJI SUDBINA BOSNE, BUDETE LI BJEZALI KAKO SU MIJATOVIC I MAGAZINOVIC POBJEGLI OD APARTHEID HITMENA U BRISEL, POPUSITI CE TE. SRPSKI ZET JE INTERESNO VEZANO ZA SRBIJU I EKSPLOATACIJI LITIJUMA U SRBIJI, TO SU MILIJARDE U PITANJU, ZA TO CE PRODATI CIJELU BOSNU I SVE NAS PRETVORITI U ROBOVE!
NIJE DOVOLJNO PRDITI NA BOSANSKOM PO KLIXU, TREBA SE ANGAZIRATI NA DRUSTVENIM MREZAMA NA ENGLESKOM JEZIKU, TREBA OBJASNITI SITUACIJU I AKO JE APARTHEID DAYTON POLITIKA AMERIKE. ZNAJU ONI VRLO DOBRO O CEMU SE OVDJE RADI!
Treba vrh
Gavrilo sve to hebem!!!!
Čuvaj se da ti uši ne zavrnu
Mrs upm
Drugim rijecima,da nije bilo NS i SDP-a danas bi imali Treci entitet odnosno disoluciju BiH u najavi.
Sabina je patriota ove države osoba sa stavom a ne ko truhlo žutalj predao bi Bošnjake na tacni četnicima i ustašama ista govna .
pooturiicee a ne bosnjake (to su uglavnom Hrvati)
Ova mi žena nesto bas draga
Sabina bravo..samo naprijed.. Taj malogradjanski neinteligent treba odstraniti.. Punu podrsku imas od postenog naroda!!!
Umjesto Dodika sankcije probosnjačkim