Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidite da je bila u Sarajevu
@Melem ma naravno, strpljenje je majka mudrosti 🤓
Kakva je to glupost da se nekom pravda gdje si bio, evo ja sam bio u Sarajevu u Vojsci izranjavan i sta imam od toga jednog Bakira Trezorasa i familiju izetbegovic koji su hodali u ratu po svijetu, ovi seljacki SDA BOTOVI bemaju pojma gdje npr bila Selma alijina unuka po Zagrebu i ostali clanovi familije Izetbegovic SEREM VAM SE NA RAT SVIMA BALAVURDIJO I PODRUMASI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je sada opet glasanje i da imam ista dva kandidata na stolu, ponovo bih glasao za Skaku. To sam ja, to su moji principi, a ovo je demokratska zemlja. Tačka", zaključuje Miladin.
@Diplomatic4 A gdje su ti bili Denis Zvizdić, Aljoša Čampara, Sebija Izetbegović, i ostale SDA patriote? Znamo da je Bakir uspješno odbranio trezor!
Moja Sabina, objavila si šta se dešavalo u Pazariću i hoće da te sklone. U tome je stvar.
Hoće li se udati ova Sabina? Pitam, 'nako, za jarana.
Bravo, vidi ovog bijednika...
Tuzno je sto novinari ne dignu guzzicu iz fotelja i ne ispitaju informaciju prije nego sto objave. Ovako neppvratna steta je nanijeta i narod nos uvijek ne zna pravu istinu.
Sta kaze na to Almedin Miladin? Jel ga imalo stid za lazne optuzbe na racun ove postene i pozitivne osobe kakva je Sabina Cudic. Treba mu napraviti policijsku prijavu za sirenje lazi i obmanu javnosti. Sad mnogi pocinju sumnjati da je taj Miladin zaista kupljen preko noci.
Meni Skaka nekako simpaticniji,a zaista dobro radi svoj posao,nevezano kojoj stranci pripada. Sabina mi ne ulijeva povjerenje. Odmah da se ogradim da nisam pristalica njihovih stranaka. Ja sam u NiP ,moj PREDSJEDNIK JE ELMEDIN DINO KONAKOVIC. Samo njemu vjerujem i privatno i politicki !
@Zabavljac samo da zna razliku izmedju fašizam i antifašizam na ranu ga priviti.
U ime svih nas iz devedest i neke sto smo pohadjali nastavu od podruma do podruma, svaka cast Sabina! Glavu gore, uhljeba je bilo i devedestih... znamo mi svi ko su oni... koji su humanitarnu "dobivali" u nocnim satima da bi mi ostali cekali i ginuli u redovima narednih dana za kesu rize stare 20 godina i ako smo bili sretne ruke po koji ikar. SDA se napunila osobama koje su samo trazile korist za sebe da bi te iste artikle talili po komsiluku i na markalama.
Kaze Kljujic, Pedja Kojovic je ubaceni element u Sarajevo, od strane BIE i Srpske SANU iz Beograda da razjedini Bosnjacki narod i da onemoguci eventualnu odbranu BiH, te napredak nase drzave u svakom pogledu.
Sabina je bomba
Šta ovaj gospodin sa najblaže rečeno neuobičajenim imenom i prezimenom, (ko zna šta je šta?) ima sa tim ko je gdje bio u ratu 92-95? Ima Haag i domaći sudovi da se bavi time je li se neko ogriješio o zakone i počinio neki zločin, nije to njegova briga. Zašto ne pita čelnike stranaka na vlasti koliko je njih osim Komšića bilo u rovu a koliko ih se bavilo logistikom, naučnim radom, bilo u kojekakvim misijama i stručnim usavršavanjima van BiH?
Sta koga vise briga gdje je ko bio ionako je to bio gradjanski rat bez pobjednika.
@inbox građanski? Što nam onda Slobo i Franjo potpisase u Dejtonu? Bijaše to agresija moj ti gdje dva jaka udarise na slabijeg. Kukavički pobise nenaoruzane i žene i djecu i starce, silovase, popalise, u logore pozatvarase civile... Danas ratne zločince susjedi, pored domaćih, slave kao heroje il mučenike. Džaba ti trud, narod zaboraviti neće. Al hajmo praviti bolju budućnost zarad djece i unuka inače nam niko neće ni na grob doći i cvijet položiti.
A tatica...?
Hahaha Bosna lakrdija. Je li bitno da li je neko bio u njoj ili ne i kada? O cemu vi raspravljate. Nista postignuca, pamet, sposobnost. A ne ne, bitno je ime, vjera i gdje je bio koje godine. Ovo treba holivud uzet da napravi film.
Boli nas kruti
Nasa stranka vrijeme ce pokazati cija ste stranka i zakoga radite nista se nemoze sakriti hljeb vam se zgadio i onom po cijem nalogu igrate samo sto ce se on vjerovatno izvuci a vas treba javno kamenovat. Istina je jedna sve drugo je laz