Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina stranka na političkoj sceni koja nesto vrijedi...
Odličan je Pedža Kojovič, treba da bude vodža u FBiH!
@strašni dahija Nemam ti ja veze sa Republikom Srpskom i FBiH, rođeni Beograđanin, roditelji poreklo Šumadinci. Ovi naši preko Drine ful Srbi, obožavam ih, zato ih podržavam i na ovaj način!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel' Sabina ona što je na pretprošlim izborima bila Bošnjakinja, a na posljednjim Ostali ?
pa sta, i ja sam bila Bosanka, tj "Ostali" dok mi u odredjenom trenutku postavili da moram biti konstitutivna i to u najglupljim situacijama kad sam se morala izjasnjavati, i onda sam morala biti Srpkinja. Kako je to greska ove zene sto zivimo u drzavi gdje moras biti S B H , a ne mozes biti BOSANAC, sto svi jesmo. Sad je ona kriva za Dejton, ona ga potpisala. Ako vec dobije sansu da se uzjasni kao Bosanka, a u ovoj poziciji smije, zasto ne bi, ako osjeca da je to. .
@NoPapak92 pa od nakaradnog sistema i treba smijuriju praviti, ja im kapu skidam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za Sabinicu ide muzička želja od Indexa "Predaj se srce izgubili smo sve"
meni je ova Sabina bas simpa
Posteno, kulturno, intelektualno.. Samo naprijed i nema stajanja
Cuj je ona ima podraku iz cijele BiH ,podsjecas me na one levate sa radia stari grad kad kazu da ih slusaju u cijeloj BiH a do sad nikad ni jednog poziva iz hrvatskih ili srpskih gradova ne dobise.Smijes li ubleho jedna otici u Siroki ili Bijeljinu pomolit nos ???
@dededede Zasto bi Sabina trebala da ide u Siroki ili Bijeljinu u kontekstu izbora za funkciju gradonacelika Sarajeva? Rodjena je u Sarajevu. Kandiduje se za gradsku vlast u rodnom gradu. Nije cak rijec ni o opstinskoj vlasti. Da su izbori na kantonalnom ili federalnom nivou, pa hajde mogao bi covjek reci, idi Sabina prosetaj malo izvan rodnog grada. Ovako nigdje veze…
de ba Sabina....
https://youtu.be/Iorh48VdrkM od 2:00
kao vazni, kao bitni, kao da za njih neko glasa. nasi a uvjek tudji, za vazda cete da cinite opoziciju.
Koga ti možeš prestavljati ? stidiš se svoga bošnjačkog porijekla,ni jednog čestitog bošnjaka ne bi trebala .
Ovi naši BiH političari ko zubi od ajkule , jedni nisu ni ispali a drugi već niču.
PoVucujem ovoj sto pametuje da pojede sva govna koja je izasVala.
Samo u Sarajevu skidate vlast ili i u Stocu i Srebrenici?
To ti je Zuti Ker prodo',a bices svjedok sad i 08.02.kad bude spasavo Krmka kreditom mmf-a
Nema mjesta za pametne samo za podobne. Tako radi SDA !!!
kako tvoj tata Sead Čudić KOS_ov oficir nije predvidio ovu izdaju 2 člana i spriječio vojnim metodama kao i dosad.
Ne podnosim sda ali reci da Skaka nije odraz volje biraca a ova mlada jeste moze samo budala. Smjesno je da ona sa par stotina glasova bude vijecnica a kamo li gradonacelnica.
@vxvy Zalibo me i za jedno i za drugo ali takva nam je realnost sda i sandzaklija su dobili najvise glasova i ova hoce da bude pored njih izabrana iako sam ja vise minusa dobio nego ona glasova. Sad nam je trpiti clana poznate sarajevske famelije berberina.
@vxvy bas, narod ga nece ni za nacelnika, ali protiv volje ga za gradonacelnika izaberu.. Ja demokratije i govana, u p m