Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sabina
Nije ona sda ona je liberalna proevropejka
@kumpir..imaš ti mlade četke , Željku i Brnaba , pa ga tamo uturi , ako si toliko zagorio...Zaslužuju da im se uturi..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast na ovome !!!!
Sabina NE spominje Hamas.
Nema žena oraha malverzacija a pismena uz sve lijepo izgleda.sve joj đaba nije iz sda a objektivno žena zaslužuje po svemu da bude ponos države.nisam musliman da je falim al.nemogu biti neobjektivan.
Samo KRATKO: 19 januara 2019.god. Predsjedništvo Naše stranke na današnjoj sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka neće ići u koaliciju sa SDA, HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti. Prvi snimak ZLOSTAVLJANJA štičenika Zavoda Pazarić BURNO si NAPADALA odgovorne i Vlast, Drigi snimak ZLOSTAVLJANJA nad štičenikom Zavoda Pazarić- ŠUTIŠ, bez komentara- jer si sad Vlast jer to su Vaši direktori i Upravni odbor! AJD ZDRAO Šuplja i Populizam!
Ponos BiH ❤️
90% komentara kako dobro parla engleski za platu od 5000€ Pa kod privatnika u BiH za 2000 km pricas tecno bar 3 strana jezika imas znanje IT administratora radis svaki dan ako je vikend slobodan na konju si
Sabina je ŽENA,ali ovo su veće pogane sile,oni slušaju ali nečuju i važne su korporacije i njihov novac.NAŽALOST svih nas
Bravo, Sabina.
Zato je Sabina od vece koristi za BiH nego Bisera. Bravo!
Pametnica.
Čestitam, svaka čast. Šteta što si sa onim seljoberom licemjernim fortom, ili što nisi forto umjesto forte, ili što nisi sa dinom.. šteta. Bili bi pokretači rasta dostojanstva Bošnjaka i političkog opismenjava.
Svaka cast
Poštovanje, duboko poštovanje…
Priča onima što čuju a ne vide ili vide ali ne čuju
Svaka cast na govoru
Kako samo tecno govori engleski ko Sebija hrvatski.