Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim masu glupih komentara... uglavnom onih kojima je Radeljaš "vrh", kao i onoj što joj je "vrh" u životu nastup Stoje u diskoteci. Žena je najnormalnije iznijela činjenice, kulturno, otvoreno i to vam sad smeta pošto niste navikli na normalnu komunikaciju.
Dok kriminalna familija Čengić uživa zaštitu ner Baketova mooda drže u škripu, dotle su se njegovi "jurišnici" okomili na nedužnu ženu . . .
Kako bolan nedužna? Kad prihvatiš poziciju direktora, prihvatiš i odgovornost, ne samo platu!
A zar nešto u ovoj Bosni postoji a da nema političku zaštitu? Ne postoji Sabina,i nisi nam ništa novo rekla.Možda bi bilo bolje da se i vi malo više angažujete i uključite u sve to pa pokušate promijeniti ovakvo stanje.Najlakše je sjediti i pričati nešto što mi znamo već dugi niz godina.A dobro i tebi kao i njima.Šupljirate svi redom i ne znam koga uopće više interesujete i vi i vaše izjave.
njima je u interesu da "otkinu" što više bošnjačkih glasova, isto kao i DF i Fahro....sve su to beogradski pijuni ;) niko od njih ne pokušava u RS ili zapadnu hercegovinu, već šire demokratiju samo u bošnjačkim gradovima.
Problematoru, jel tačno da su sandžaklije pobile srebreničane? Jelde da jeste? Al to je samo dio istine, jelde?
Vlasnicica trovačke kompanije Čengić Esma...jel vam poznato ovo prezime????
Bakire majmune korumpirani. Želim ti da te stigne što prije kazna kakvu si zaslužio.
A šta ćemo ako se ispostavi da je ovu firmu sdp bratija gurala? Pa sve im njihovi direktori davali poslove i tendere. Baš kao i ova iz vrtića...
Prvo direktorica pa onda njeni "partneri", bez obzira na stranku i prezime
E moja ljepoto, svi to znaju, samo što hamali sda, onako polupismeni i krezavi laju i prave se da ne vide, jer to je stoka bez obraza i takvi ne mogu živjeti u skladu sa poštenjem, istinom, vjerom, bilo čime što čovjeka nastoji održati čovjekom. Članstvo i glasači sda su najgore u ljudskoj sorti što može da se rodi.
A drugi su kao bolji? Ko sve udara na ovaj narod i ko ga sve pljuje, nije ni čudo što je ovakav. Btw, SDA je krivac za mnogo štošta, ali nije jedini
ova frizura mu je ocajna! Samo ne znam ko mu je rekao da mu stoji.
E dok je vakvih supljih glava koje frizure interesuju pored trovanja i nama napredka nema.
E ovo je ćeč organizovani kriminal i sprega od najvećeg vrha i klasičnog podzemlja, da bogda da se u ovom slučaju ikada išta dovrši do kraja. . .
Halo, koja politika, ako ima saznanja a ne želi ih ustupiti Tužilaštvu, treba je u ćuzu
U Bosni su muškarci za manualne a žene za intelektualne radove
Pa jel Causevic 2 milijarde pronevjerio pa hoda gradom, kakvu to poruku salje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma da Sabina, svi su oni svezani u čvor. Mafija je to. Očekuj reakcije na tvoju konstataciju, mada nisi nikog imenovala. Prozvani će se oglasiti.
@karburatoranlaser, :))) ma nisam, nego ti dobro ne povezuješ :))) Mislila sam na političku zaštićenost. Nije imenovala koja to stranka štiti Mignon doo.
zbog ovakvih firmi je borba na izbotima ... okreću se pare, mjesta za uhljebe kol'ko hoćeš ... i stvarno otkud im politička zaštita
I direktorica je dio te igre
naravno ... ta nije slučajno postala direltorica
Gold Mignon--NAC VLASNIKA ,ZATVORIT ,U KAVZ SA MENTORIMA DA JEDU POKVRENU HRANU I DA CRKNU OD DIAREJE,A POKROVITELJIMA DA SE JAVNO OBJESE NA MARIN DVORU..KAO OPOPMENA...
jesil ti normalan ... to je sve provjereni sda kadar
Kriv je onaj ko stoji iza ove fantomske firme, kao i direktorica koja je to znala.
.....ovo su ozbiljne otužbe....baš me zanima ishod i da li će se tužilaštvo imalo zainteresirati za ove izjave.......