Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir ide u Beograd da se pokaže važnim pred izbore. Izgleda da mu se to može obiti od glavu. Ako ode, biće izdajica i poklonik. Treba činiti sve da Bakir i Човић ne užu u Predsjedništvo. To je patriotski zadatak broj 1.
Upravo oni koji su isli u Beograd po Vucicevu vakcinu, sada salju 'moralnu' poruku Bakiru :Tvoj odlazak Vucicu je izdaja 🤣🤣 Bakir je lider najJace stranke u Bosni i Hercegovini sa blizu 400 hiljada glasova
Kake bošnje svi ce glasati za SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova se ponovo ukazala, nešto je bila odsutna sa klixa
čuj ove...
Postovana Sabina Ćudić, sve ste odlicno objasnili i hvala vam za trud. Bakir Izetbegovic je ili intelektualno podkapacitiran da bi razumio ovo o cemu se radi ili radi za Srbiju jer samo na taj nacin moze ostati na vlasti. Tzv. nacionalne vodje, tj nacionalisti, se potpomazu svaki put pred izbore. Stada ili krda koja ih prate i podrzavaju su uglavnom istih intelektualnih sposobnosti. Jedini nacin je da mi koji znamo o cemu se radi pocnemo izlaziti na ulice i smjenjivati ih jednog po jednog!
Ide pjevati sa Vucicem, nema te vise Alija
Ovi iz Njihove stranke nisu Bošnjaci, čemu oglašavanje
Cudicka je iz reda gradjana, mislim sto se sekira za bosnje. Ne sikira se da kaze kako Dodo ponizava srbe kad ode u Beograd i kad Covke ode u Zagreb da ponizava hrvate. Malo nelogike. Bake je sef jedne stranke iz Bosne i Hercegovine tako da moze predstavljati samo stranku u posjeti jednom sefu strane drzave. Ipak Sefke je iz reda bosnji glavni, titula koju obnasa tako kaze.
Hahahah sabina cudic, moze li se zivjeti od 7 milja mjesecno
Hehehehe pa ko kaže pa jučer ste zbog vakcina ljubili Vučići noge . Hoće li ići neće nek se dogovori sa svojim u stranci. Ne ide kao predsjednik BiH nego predsjednik stranke... Koliko dobro koliko nije nek odluče ima ih ...
Svi "trčali" u Beograd po vakcinu , a sada patriote hahahahahah ko vas ne zna smradovi jedni
Bakir bi odlaskom u Beograd samo spasio Dodika od potpune izolacije kao i mnogo puta do sada...
Tesko si ga nama sa Izetbegovicem, Dodikom i Covicem. Nismo mogli gore birati.
ma neka se nosi u p***u materinu
Kad se god počnem dvoumiti za koga da glasam, ovi iz "šestorke", pardon "četvorke", ah pardon "trojke" mi pokažu koji je jedini ispravan izbor.
jel ovo ona što je mostar dala hrvatima, ti nisi bošnjak, izvini sabina
SDA je davno dala Mostar hrvatima. Pa najveca braca su u Hercegovini
ma znam ja to, nego ovakve mi idu na živce, fol se bori protiv njih i za promjene i dođe jednom prilika i ona je zezne, a zatim pametuje o bošnajcima.
On će i otići zbog sebe i svoga interesa. Sve što radi ovaj uhljeb radi zbog svoga intetesa kao i drugi politicari.