Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukras Mostara koji su primitivci srušili. Crkva će se obnoviti, ali je najvažnije obnoviti međuljudske odnose (namjerno ne pišem međunacionalne).
Budzetcim novcem svih gradjana Bosne i Hercegovine financiramo obnovu crkve. Lijepo se izrazi i nikakav problem nije, lijep gest svih naroda BiH da se obnovi poruseno, nevezano o kojoj se bogomolji radi. Mojne me RS doso vlast nekakva a financira te BiH
Ponosan sam na naše Sarajevo, gdje su svi vjerski objekti tokom rata bili čuvani kako treba.
Žarko ja znam ono što sam vidio svojim očima. U mojoj zgradi je bilo 5 srpskih porodica, niko ih ružno nije pogledao, osim onih koji su nas gađali sa brda.