Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstorovicu, moze li jedna za mene uoci Bajrama.. Molim te, smanji malo tu tamo temperaturu da se moze disati za Bajram... :)) i ne barkci vise oko tih instrumenata...
Lijepi Decembar
nece valjda te padavine u nedelju? :O ljudi ja hocu na bazeeeeeeeen
Kakvo je zvučan naslov je l' de? Fali vam "toplotni udar" u naslovu i niste trebali pisati kad je zahlađenje, da to možete sutra.
ma mi godinama živimo u crvenom, navikli smo ništa novo
Nama je crveni alarm svakako upaljen.
vrijeme je dobro kakvi su ljudi..
Bas me interesuje gdje ovi penzioneri idu svaki dan u podne po ovakvim vrucinama...
Njima je stalno hladno,haba ih cirkulacija ...znam po svom djedu
traze grobno mjesto
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
odvadite malo jbg... samo da vam je paniku stvarati pa kako god... ljeto je, vruce je... ne izmisljajte temperature od 45-50c znate dobro kako se mjeri temperatura
Klix = clicks = klikovi. Eto ti razlog za stvaranje panike. :)
Upravu si, ja imam u sobi termometar i temperatura ne prelazi 31. Znaci sasvim podnosljivo, vani u hladu na 160 cm od tla, nekih par stepeni vise. Na suncu 44 maksimalno, dakle sve sam probao, nikako da ga naguram ni blizu 50.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)