Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahha, joj ovo je nesto najsmjesnije sto sam danas cuo, Eh cuj zastarjela... c c c c c c
ne mozhe unishtiti. Ana voljeti sve narode i narodnosti, a grke i srbijance ignorirati. grkinjama dodusha nitko nema srca ne oprostiti pa ni jedna curica;)
ma ne daj se ti oko moje, fino pusku pod krevet ko i mi, zaratite sa svim tim pederima, i bugarima i grcima i siptarima, ko im jebe mater, jednom kad rasturite pola balkana onda ce vas priznati... moras pokazati muda i zube stoci, nema ti druge. a dobro je i za lijecenje viska agresivnosti, toga kod nas u bosni ima pun kurac. ko zna, mozda i mi za koji mjesec sjebemo ove cetnike, pospremimo ih onako temeljito, da im vise nikad ne padne na pmaet trazit ista... unistimo se zajedno kad vec ne mozemo zivjeti zajedno!
na kraju krajeva, stvarno shto vas Bosance boli kurac shta se ovdje deshava. kad god idem u sarajevo ili u hrvatsku ja se osjecam napadnuto, ko da moram da se pravdam shta sam Makedonka. shto je shok. toga nema u bugarskoj, u turciji.
makedonci su uvijek bili nacionalisti ? ovo cu pokushati skontat kao cinizam, da se zajebavash. jebe nas ko stigne. 1. uzeli su 2/3 teritorije grchka i bugarska 2.bugari ne priznaju nam jezik i naciju, srbi nam ne priznaju crkvu, grci nishta ne priznaju. kad se zamislim Albanci su najbolji bili s nama od komshija.
Ma znamo da su makedonci bili nacionalisti uvijek. Pao pa pao. Ni prvi ni zadnji. Imam polnu bolest boli me kurac za trajkovskog. Hajte raja kod mene na pecenje, pece me kada pisam. eto jedan kratki rezime na trenutnu situaciju
CRNA KUTIJETINA KRKRKRK....Atif, ne pucati pizda ti materina na avijun.. TABLICE SU SRBIJANSKE, ALI UNUTRA BITI PRESJEDNIK MAKEDONIJATA.. Atif: KASNO TI RECI NA MENE MOJ OSAMATA BITI LADAN
hvala Ludacris:), bila u shkolu za jezike Breka-Koshevo-Pionirski dom.
Ana duso u koj ti skolu ides kada ti je pravopis tako perfektan,a sto se tice Francuza oni su bili i ostali SUPCI.Nagib je u pravu...
benki niko nije okrivljavao Bosance. bash vas su svi ovdje u mk tako zahvalni Vama. "niko nije kriv shto se rodio bogat", shto se tiche ono o kokuzima. nego nash premijer rodjen je u Sarajevu, a jedan pilot otsluzhio vojni rok u Mostaru, a drugi je tamo stek'o obuku... na kraju krajeva nije otish'o Predsjednik u Mostar da sebi neshto klopi. tako da obuzdala bi se sa navredljivim komentarima da sam na tvojem mjestu.
bravo koka.proala su vremena kad su francuzi bili pizdolizci sad su samo guzolizci.pederi
francuske picke. citav rat su bile picke
Imam ja jednu crnu kutiju u podrumu ako kome treba. Mislim da je od cipela
crna kutija ne moze zastarjeti...
NAgibe, svaka cast na komentaru....