Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
referendum je srpska glupost 2016
šta kaže ovaj iako je ustavni sud bih dan rs proglasio nezakonitim dobro je da dio vojske bih-rs dio bude na obilježavanju. pa ovi na vlasti samo kradu bogu dane i državne plate. ništa više.
Ocekujemo pravovremenu reakciji Mektica !
Svim izdrkanim srbima, prljavim srpkinjama i nakaradnoj srpskoj djeci koji će slaviti genocidno zločinački 9 januar, dan kad su izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca odlučili da Bošnjaci nestanu, želim mnogo SMRTNIH SLUČAJEVA, UBISTAVA, SILOVANJA, PLJAČKI, KARCINOMA, LEUKEMIJE I DRUGIH NEIZLJEČIVIH BOLESTI, INCESTA, PEDERASTIJE I PEDOFILIJE sa željom da izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca 9 januar iduće godIne dočekaju pod zemljom
Rezultat referenduma postoji i ne znam kako ga ljudi ne vide. Pogotovo oni koji su na njega izašli bi trebali vidjet da je rezultat da su džaba izlazili ili nisu vidjeli od gužve :)
Ukazao je i da je u javnosti RS-a prisutna ogorčenost i nezadovoljstvo jer još uvijek nisu objavljeni rezultati u septembru provedenog referenduma Toliko sam ogorcen i nezadovoljan tim da ne mogu spavati zbog toga.
g. crnadak vi i drugi koji primaju platu iz budzeta drzave, postujte njene zakone, kad ona ispostuje vase pravo na platu.
opet počinje sapunicu, a neće da napišu ko je REŽISER.
Crnadak je*em li ti staru
Zato sto je anketa bila u pitanju hahhahahahahahahahahaha
@Separatista2 Mozes samo svojoj mami u guzove tu rampu postaviti
Crnadak de i ti ko papagaj ponavljas.Dudko vas je posteno navuko za izbore a njemu rezultati referenduma nusu bitni.Tako ce vas opet navuci da ce te nakon mjesec ili dva tek osjetiti al opet ce biti kasno
Kako to Crndak lijepo upakova hahahahaha. Izlaznost jedva preko 50% gradjana entiteta RS. Entitet i dalje dio BiH a presjednik im mora traziti GRADJANSKU VIZU da posjeti neku drzavu Evropsku ili prekookeansku drzavu.
jos malo pa ce novi popis..........haj ba..............more se
Jadni smo mi sa tim ministarstvom odbrane kojima je uredu da se obiljezava etnicko ciscenje,tortura,zlocini...takvo ministarstvo bez moralnih nacela i koje radi protiv ODLUKA USTAVNOG SUDA nam ne treba!
Zašto zecu vire uši kad se sakrije? Zato što se nije dobro sakrio. Aiii