Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom rezolucijom počinje nestanak zločinačke i genocidne tvorevine jer oružane snage postoje samo države Bosne iHercegovine, a svaka druga vojna formacija je paravojska kao ona što je u proteklom ratu počinila stravični zločin i genocid, a to više nećemo dozvoliti.
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🏿🤣🤣🤣
@tartarus Zna li srpski narod da BiH vojska medju kojima i srbi sudjeluju u NATO misijama sirom svijeta vec 15 godina.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odluke u vezi pristupanja NATO savezu donio je bivši član u Predsjedništvu BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović (SNSD), koji je kao predsjedavajući kolektivnog šefa države uputio pismo Briselu kako BiH treba da bude u sastavu tog vojnog saveza.
@hamokljix I tebe je Turčin okupirao i kako si uspio preživjeti 500 godina njihove vladavine? Ratujući?
sds i pdp su za nato...dodik nije...eto nek narod glasa za koga misli da treba glasati....
Kupiti će vas Rudonja za gajbu pive....Tako je bilo i sa referenfumom pucanj u prazno
Samo_opusteno ubedjen 100% da si bre gedjo serbin, nemoj bre da se krijes , pa dokle cete bre majku mu stara da se krjete te iza rusa te iza "katolika" te iza "siptara" pa nemoj bre tako izadji bre da te vidimo i da vidis bre svtelo dana jer nije bre sve tako crno, znam da iz rupe i krijuci se iza ostalih vazda crno zato vreme je za promene, posto mi se ne svidja tvoja mater onda cu tebe staviti donjeg ne bre da te handrim nego bre da sednem a mozda i sr..ti.
RS Prizeljkuje trecu intervenciju NATO-a, zato se ovako koprcaju u blatu, mole Amere da im malo prosipaju osiromasenog uranijuma ko 90tih.
Zna li srpski narod da BiH vojska medju kojima i srbi sudjeluju u NATO misijama sirom svijeta vec 15 godina.....
Čuj "neutralan", a prvo popljuv'o NATO.
Zilot nadam se da si svatio poruku NATO-a da ne tjeraju nikoga da se pridruzi, znaci izmedju redova rs ne mora regrutovati svoje stanovnike tj serbe u armiju BiH. moze BiH armija i bez dudukovih pristalica, ali to ne bi bilo korektono za same stanovnike rs koji ne misle ka njihov dudutka, ali ako se mora mora se i moze se.
Zilot vidi na kosovu ima FSK (sigurnosne snage kosova), serbi su se bunili protiv vojske kosova ali uzalud i dobar dio svatio to i sta sad? naravno sad im se prikljucuju u procentualnom odnosu oko 5-6% ka i svaka manjian na kosovu, tj, romi, egipcani, crnogorci, bosnjaci, iranjani.
kad tad opet cemo morati za puske uzeti
Mi srbi smo spremni u svako doba dana i noc. Samo nemojte opet govoriti da smo vas iznenadili kao i svaki put
Hodi da tatko da jednu tableticu pa u krevet
Zilot u BiH kad bide referendum o NATO-u najvjerovatnije ce glasati rs protiv ali to ne mjenja nista zato sto to u nivou drzave BiH je samo jedva 30 %. jedino sto rs mere jeste da vodi kampanju da se ne ide u redove armije BiH kad BiH bude u NATO-U ali ni to ne mjenja stanje jer bo ima dosta bosnaca muslimana i katolika koji ce htjeti. znaci kako god gledas donji ste jer se sami izabrali da budete donji, to ce opet vas najvise pogoditi a ne dudutka.
Tvoja mama je donja kad si tako glup. Pa konju u oruzanim snagama BiH je najveci problem sto niko od hrvata vise nece u oruzane snage nego odose momci raditi po evropi. I popusi racku nama katolicima jer mi vas bošnjake mrzimo vise nego srbi
Transvestit, odluči se hoćeš li piškiti ili kakiti.
Ubrzo slijede hapsenja rusitelja drzave a vi se prepucavajte hehehe
Iako bi Miletova rezolucija mogla u nedostatku konkretnih zivotni pitanja, da bude okarakterisana kao predizborna retorika, ali ako je vec Kolinda uprilicila posjetu Putinu, a Covic se neoglasava, onda ni rezolucija nije iznenada pala u kisi. Siroko su poznate Miletove relacije sa ruskim sluzbama, a i noviji podatci su obznanjeni oko Agrokora, za koje su Hrvati optuzili OSA za prisluskivanje, oko cega hrvatski duznosnici drze u tajnosti u vezi trgovine oko BH sa Rusijom.
U Milicima otvorena benzinska, u Grahovu pekara..privreda nam raste😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Rekla je Srbija i NE samostalnosti Kosova, i rekla je NE izrucivanju Slobodana Milosevica, i NE izrucivanju Radovana Karadjica.... 😜😜😜😜😜 ali ipak Dacic pjeva na Turskom kada tata Erdogan dodje