Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav mir kakvo povjerenje. stalno referendumi niko ne sljivi ustavni sud BiH... Jedino kad bude optuzena Srbija i srpski narod za genocid onda ce biti mira i srbi ce da se spuste od velike lazi za njihovim tzv herojima koji cu cinili genocid i na genocidu stvorili genocidnu tvorevinu..... Hocemo pravdu jebes eu i mmf i sve gamadi iz europe koji prstom nisu mrdnuli 90' do 2017... !
ovi sto od istine i sramote srpske pucaju minuse. znam da istina boli i izlazi polako na vidjelo. Srbi genocidna nacija pisace cak i u vasim knjigama Ako Bog da... Ima da ti se od djeta pa do.pra pra unucadi sramotom gleda na zlocine koji uradise vasi ocevi koji su klali neduzne civile Genocidasi srpski
Srbija je jedina zemlja u Evropi koja se moze pohvaliti genocidom na tlu Evrope u poslednjih 70 godina.Odmah poslije Njemacke u Drugom svjetskom ratu.To ce biti u udzbenicima istorije svih zemalja.
Vec mnogi udzbenici nako balijkog terorizma u ISILu prepravili u deratizacija terorista.
Ali,i dalje je srbija genocidna drzava.Bosna nije,niti ijedna druga zemlja iz okruzenja.To je cinjenica,ali sta ces...Sto je bilo,bilo je.Valja nositi tu titulu kroz historiju.
čemu tolika panika ako već nije bilo zločina protiv čovječnosti kako tvrde političari RSa i Srbije?
Pa ko tebe postavi.Ćeti nikad nevjeruj.
Kako pojacala nepovjerenje kog ni sada apsokutno nema sve je ovo uz nuzde gospon Crnadak.I ti se sam kunes u svoju genocidku a ko kanom zastupas diplomatiju BiH drzave
ne moze povecati neprovjerenje kada nikad nije ni bilo niti trenutno ima povjerenja.. svako malo rs udara na temelje i pokusava da urusi BiH.. isto to je radjeno 92-95.. istu pricu pricaju i ovi preko drine.. tako da tuzbu protiv srbije treba obnoviti, jer su gradjani iste odgovrni za bezbroj svirepih zlocina protiv civilnog stanovnistva..
Odjednom svi brinu o Bosni a hoće referendume da raspisuju o odcjepljenju
Povjerenja nikad nije ni bilo.... ko jos vjeruje zakletom neprijatelju?
Evo ja predlatem da srbija ulozi kontra tuzbu zbog toga sto su se bosnjaci branili, otkud im to pravo? :))))
buhtla Jbg Srbi mislili da su to muslimani!
A fino Garasanin kaze da nema srba u BiH tako da se Srbija dvaput zahebala:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
IMA OKICE KO MOJ PAS
Šta se više vi iz genocidne stalno trza te na reviziju tužbe. Čega se bojite vi.
afannedim Pobrko si,ridji ne sme ,Srbi cekaju!
samo tuzba...i ovaj put da se dokaze genocid... oni ne prastaju nama za gluposti a mi njima treba da oprostimo toliku krv sto su prolili.. sve se vraca sve se placa
Haj se vise pokrkajte da bjezim vise i ja
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-pozvao-srpske-stranke-da-napuste-institucije-bih
Kazem ja da ce Dodo da kara ove iz saveza za promene, da jadni nece znati gde vise da udaraju. Jedino ako se poture i prihvate islam i predju u Federaciju, tu im je spas :-)
Duduk je entitetski precjednik sto znaci politicar nizeg ranga u nivou predsjecnika kantona znaci bitan ko semafor u GTA:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOgami da ti ja ubijem mater i silujem sestru da li bi više pravda proizvela MEĐUSOBNOG pomirenja ili da mi oprostišiš? #CrnadakOprosti