Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi iz bosne i srbi iz srbije su i duhovno i karakterno dva razlicita svijeta
Do sada nesto najpametnije receno na ovom forumu.
šta hoće dodik, da neko američkog ambasadora u bih proglasi personom non grata!!?? hahahahahahaha
Raspad sistema :)
Đe gledas
Sav srpksi narod misli ono sto dodik govori samo ne smijete to da kazete aa i ne morate vidjeli smo oko 9 januara...spremite se Bosnjaci uskoro ce 2 poluvrijeme na zalost...!!
ovaj frajer gleda u jednog čovjeka a priča drugom, heh
Ne samo srbski narod uvuko je on i tebe i citavu vlast.Mebi je zao sto je ovako jer bi on utusio citavu genocidku za 2 godine
Što se digla ovolika prašina oko nekog tamo predsjednika entiteta? Ja sam iz FBiH, a nemam pojma ko mi je predsjednik kao što ne zna 80 - 90% žitelja ovog većeg entiteta.
Usla voda u usi
Boli njega sto ce sutra blokirati cijelu drzavu, on je se obezbjedio.
Ovaj Crnadak nece da pogleda u oci,k'o covjek..
Nema nesto djikana sa komentarima,slaba motivacija sta li? Jos njihov forum al' nema vise textova..Da se nije i klix prepao kakvih sankcija?Ne moze covjek znati u danasnji vakat.
Vidjaj smrada cetnickog! Strpi se jos jedan dan....Kad dodje Trump sve ce to biti ljepse...😂😂
Tragom ptice DODO.
Nedaj se Milorade.Ko bi nas upristojio taj se bre nije rodio.Oniiii ce nama objasnjavati na koji nacin se priprema sumadijski caj,gibanica ta najlepsa srpska torta i cvarci tradicionalni srpski cips.Pojma bre oni Milorade nemaju
Uvlaciti, uvlaciti......Dodik je potrosni materijal, cetnici vec imaju zamjenu za njega koja ce nastaviti po istom sablonu, destabilizacije Bosne, narednih 10 godina. Oduzeti odredjeni dio nadleznosti tom dijelu zemlje, da zna stoka da ukoliko nastave istim smjerom da slijede posljedice.
Njemu je duznost uvuci svoj narod u sto veci konflikt...nisu ni druga dvojica nista bolji.