Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.😂😂😂😂😂😂😂
Sve drzave su unitarne (sa jednim predsjednikom i jednim glavnim gradom u drzavi) ! Konstutitivni narodi su zaostavstina SFRJ koja vise ne postoji. Pa tako prica o nekim konstutitivnim narodima je najveca prevara gradjana BiH. Konstutitivni narodi su u sustini grupe nepismenih ljudi sa predvodnicima predsjednika mjesnih zajednica.
Objavi Crnadak sve!!!! Nek narod vidi ko je kakav!
Nesto se cudno desava sa novce. Jutros sam mislio da imam 400 € alii kad sam prebrojao imao sam samo 290€. Onda sam opet prebrojao i shvatio da imam 280€. Vise necu nikad razmisljati o novcu jer to utice na njegovo smanjenje.
mora da Spiran lobira plasman Krompira iz vlastitog uzgoja u Arapske zemlje ili opet ima nekog za zaposliti... nema to obraza ni sekunde...
Ako je čovjeku nešto privatno trebalo nije lijepo to javno iznositi. Nek ga je zamolio, i neka mu je učinio. Šta je trebao? Ismijati ga?
ti kad ovog špirića vidiš, odma znaš da je to jedan uredan, pošten i prije svega Bosni i Hercegovini odan insan
Bakire, babo ti se u mezaru okrece za to sto radis, sto prije odes, manja je steta za sve...
Bake sve bolji i bolji. Steta sto ce dobit' nogu kad ga je krenulo, zlatno doba za zlatnog Baketa sa zlatnim kasikama. Sve u zlatu.
'neki dan', a ne ''nekidan'. Klixovi novinari, unajmite lektora da vam pregleda tekst prije objavljivanja.
Nekidan???
ja seljakanja..
Vjerovatno da ga sebija primi na neuropsihijatriju
Lezi potrbuske i smislja prevaru... Hah
Samo vi narod pravite budalom bosnjake hrvate srbe i glasajte za iste neki od takvi politicara obecavaju da ce biti samostalni neki obecavaju treci entitet neki obecavaju 10.0000 hiljada radni mjesta ali evo vec koliko obecavaju nista vjerujte srbi hrvati i bosnajci od toga nema nista strane sile su tu koji odlucivaju u svemu vjerujte mi.