Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kad nanisani Kijev pogodi Belgorod
😂
Fun fact: Željka Cvijanović jedno je radila kao konobarica u lokalu „Densing-bar“ u Ul. Svetog Save u Prnjavoru koji je držao brat njenog muža Aleksandra 😁😂
od toliko stvari koje bi se mogle kritikovati kod dotične ti izvučeš nesto na sto ne bi trebala biti sramota
Pa i ti bi glasao Igore isto kao Alkalaj !
Ova firma prointer je firma dodikovog sina i uzeli su milijonske poslove pomocu laznih dokumenata i falsifikovanih certifikata. Licno sam svjedocio jednom slucaju gdje su lazirali dokumente. Ovu firmu treba dobro precesljati i osuditi ih sve.
Kakvu stetu Igore, zbog "bosnjacke" vanjske politike? Stetu cini onaj, ko ce sve uraditi kontra EU i NATO puta.
Majko moja oni se svađaju ko više podrzava Rusiju u zločinu. Tačno me je rat u Ukrajini osvjestio. Ni nakon našeg nisam vjerovao da su skoro svi ovoliko nakaradni. dvije smo različite civilizacije sa različitim vrijednostima.
Sve isto kako je vođena privatizacija, u Tuzli taj čovjek nije bilo da uključite Tv Mehmed meho bajric ta indiviada je sve uništila doveo seljake koji su navodno opljacani od njima pare da kupuju kuće pos prostore zbornik bjeljina odnosno podŕinje
Nije zbog tog. Nego stetu trpi stoga sto laz ne mize pistati istinom,genocidassi. To vi kanda ne kontate?
epublika Srpska trpi ogromnu štetu i nalazi se u najvećoj međunarodnoj izolaciji od svog nastanka - RECITE - HVALA DODIK !! I opet za njega u oktobru
Sve isti ch.etnik he.bo mater
E moj rodjo, ideologija im je ista, zapamti, jedina razlika sto je borba za poziciju, zbog toga se oni samo ovako prepiru..
Milorad zna sta Srbi vole.... to je samo predstava pred kamerama ..
Dodik je glasovao jad je bilo imenovanje Svena
Jedini politicar iz ge.ocidne od kojeg procitam sta kaze,iole nije vulgaran ni bezobrazan,ostalu bagru preskocim nije vrjedno citat.
Nedostaje malo protivhrvatsko djelovanje... Sad se obrušili samo na Dodika
Svi ste vi isti!!