Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovic je rekao:"Bosnu i Hercegovinu treba preko reda uvesti u EU. Imamo posla s negativcima!" Ziva istina! Mislio je na strukture vlasti u BiH, cak mozda ponajvise na hrvatsku komponentu vlasti.Sta Milanovic misli o HDZ-u BiH ponajbolje govori cinjenica da hrvatski drzavljani u BiH ne mogu glasati za SDP Hrvatske, jer Milanovic uopce ne izlazi na liste u BiH. Davno je izjavio da su ti glasovi Hrvata iz BiH rezervisani za HDZ Hrvatske i da nije u redu da ljudi koji ne zive u Hrvatskoj odlucuju o sudbini onih koji zive u njoj.Vecina bh.Hrvata uglavnom i ne glasa, ali zato Hercegovci autobusima dolaze na izborna mjesta i glasaju do ponoci.
@politika.je Nista on lose nije rekao za ljude u ovoj zemlji, mislio je na strukture vlasti, a ponajvise na HDZ.
@politika.je A ako bi BiH preko reda usla u EU, kako nam je Milanovic pozelio, svi ovi lopovi na vlasti zavrsili bi u zatvoru kao Sanader.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izviniti....a ne izvinuti - nije na fizičkom.
......ili ispričati.......tj. dati ispriku........... ......a i kome se ispričati, srpskom narodu u rs........za šta......za to što je 250.000 hrvata protjerano iz rs--a i nemaju nikakve šanse da se vrate.......za 60 djece pobijene od strane tih istih samo u slavonskom brodu.....i da ne nabrajam dalje.........
Nema se kome niti izasta izvinjavati,Nikolic i Vucic prolaze i dolaze u Bosnu kao svoju avliju,ne zaboravite ko su bili u ratu i kojoj su stranci pripadali
JEDNOG GLEDA DVOJCA SE TRESU SVIJU MI
Cuj otkad se za istinu izvinjavati mora??...otprilike ovako znaci:izvinite sto ne volite svoju zemlju, izvinite sto je rusite, izvinite sto ste nazadni, izvinite sto zivite u srednjem vijeku ....itd!?
Svima, osim tebi i takvima!
Sve je dobro čovjek rekao. Je li država "big shit"? Naravno da je. Je li politika Srbije u regiji "šaka jad". I to je istina. Imali li BiH smisla ako RS proglasi i dobije samostalnost? Nema. Rekao je to uličnim govorom a ne uobičajenim diplomatski proljevom. Bez obzira na formu - sve je istina.
Ovo nije uvreda za BiH nego međunarodnu zajednicu koja je i napravila veliko sr..anje a sa njom se složili Alija, Franjo i Slobo. Gov..na treba počistiti i renovirati objekat - to je poenta svega sa ovim ulaskom na silu. Da me je nešto uvrijedio kao Bosanca sa ovim govoreći istinu i nije.
tebi se izviniti...? pa ti treba da se izvinjavas 5 godina da bi bio 30% covjek.
i ti se trebas izviniti drzavi koju predstavljas..
milanovic vise misli dobro ovom narodu nego svi vi zajedno BH politicari
treba njemu jeb.. mater i zabranitu mu ulazak u Bosnu i tacka nista drugo.
Cuj izvinuti haha
Ti treba da se sam sebi izvinis jer ne znas vise sta pricas i cije stavove iznosis!
Hahahah