Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednim okom zaposljavo, drugim uzimo pare
Mater bi on svoju prodao za marku!
Vjerovatno uzima pola plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato ujutru kolaps na Vracama, cijela Lukavica i Pale sljegnu u Sarajevo, i vama kao ne valja drzava. Ne biste vi meni prismrdili, ko god je protiv drzave, sikter.
Frljavom treba mammu ebbbat u kakvoj slijepoj ulocici
Ma dajte , pa FTV i N1 se slomiše promovirajući Mektića i Crnadka kao alternativu Dodiku a vi sad napadate čovjeka.
Majku ti ćoravu i sve ti nepismeno..
Ako sistem funkcionira kako treba moze se tocno znati i ime i prezime.Stoga nema on sto da krije vec ako to tvrdite i objavite pa da se zna.Ne volim ove povrsne tvrdnje!
Trebo si jarane zaposliti cijelu srbiju, kad smo mi debili i dopustamo da nas ovakvi idioti i debili vode i da nam oni odredjuju situaciju u drzavi. Neka.
Pravi problem mije Crnadak nego sistem sto to dozvoljava, i posle Crnadak bitce isto.
da je bar zaposlio srbe iz raje nego sve njegova rodbina !
Opet se gnijezde po Federaciji. Kad tad ce se morati ponoviti devedsete...
@Jugoslavien u tome ijste trajni problem,hrvati hoce svoje srbi svoje a ono sto bi trebalo biti bosnjacko to ce biti zajednicko,o tome oni pregovaraju cijelo vrijeme,na koncu to je najvise kriv A.Izetbegovic,koji je pristao da potpise pola drzave pravoslavcima kojih ima 32% !kocijas bi napravio bolji deal i opet ga pljuju srbi !
Srbi više vole u državne institucije nego u entitetske, ali od Dodika ne smiju javno da priznaju.
Inace mrze Bosnu ko kugu ali kad je jamiti dobar posao tu su vrlo brzi
jes ovaj nacionalni kljuc dobar za pljackanje ... crnadak tek jedan u nizu ... yyebo ovo, narod ne valja dok mu vladaju mufljuzi poput ovog
Muke otjerati. Ta ,,govna,,u vlast su dovukli SDA i SBB. Bakir i Scepo. Da ne zaboravite. 😎
Hem sto zaposljava hem sto se svima sere u usta i govori nista mi ne mozete.
Kakva zaštita ličnih podataka, pa građani plaćaju te uposlenike i imaju pravo da znaju koga plaćaju. To što su Srbi, ovi, oni... to neka se bave brojači krvnih zrnaca kojih ima ovdje previše, pa ne bih da im oduzimam tako "kreativan" posao.