Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo je iz staba pdp-a, sumnjam da je istinito ali kako god bude nije velika razlika izmedju glavonja samo sto HPLC rece jedan je kulturniji pa mozda je i to napredak
Dodikovci izjavljuju da su oni pobijedili sad kome vijerovat ?
Više mi je bilo za očekivati pobjedu poltrona glavnog baje nego SDA, imam osjećaj da se nama Bošnjacima kroz historiju ništa nije džaba desilo.
Ovo je za sve pohvale!!! Ljudi u RS se opametili, Jos kad bi i u FBiH, al jbg i nisu imali za koga da glasaju :/ bilo je izaberi izmedju dva zla, valjda pobijedi manje zlo :D
hhahah skoci ce dodo sa zgrade vlade sumske il je vec poletijo za BG pa ce odatle za moskvu.Trebalo bi zatvorit granice ima onih koji ce bjezat sa punim koferima para sto su pokrali.
na kraju ce ispast, rs dobar, hrvatski clan dobar, a mi baksuzi opet isto....
ovaj je gori od dodika
Nije gori od Dodika, ali mora malo bacati na nacionalizam zbog glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd necel' Bog dat' .
Oj ovi kako broje glasove tako i objavljuju, treba ipak sačekat izvještaj CIK-a