Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete im samo frulu svirat ako odluče da ga odlažu na svojoj teritoriji
Veći problem u BiH je zima i grijanje na ćumur,pola godine se loži a diše se na škrge
Ovo je priča poput pelješkog mosta
Da li je neko naveo znanstveni dokaz zasto da se ovo gradi ili pak ne? Meni je nenormalno da u vecerasnjem Dnevniku 3, na Federalnoj, prikazuju predstavnike politickih partija, da nam oni objasne, zasto se otpad ne bi trebao odlagati. Da li je neko u emisiju doveo nekog fizicara ili inzinjera, ako jeste, svaka im cast, a ako ne, u banani smo. Sramota velika. Toliko smo napredni da je ovo jedina nuklearna elektrana na podrucju bivse Juge.
U Banja luku odlazi otpad
pa zato se i traži Republika da se Država zaštiti!
Ovaj pogledom moze dvije granice sam cuvati...
vi njima migrante na granicu, oni vama nuklearni otpad.... 1:1
ma hajde bolan, pa neodlaže se otpad u najlonskim vrećicama nego imaju propisi koji to regulišu a i inače im je lokacija super... okolo trgovske gore, spomenuti bosanski novi sada novi grad( samo srbi ostali (protjerali silom ostale)...
da ste aktivnini da kmecite i guslate hrvatskoj oko trgovske gore mozda bibse i rijesilo .... mile se ne oglasava oko toga a vi guslari povremeno.. ali zato o deklaraciji Sda guslate svaki dan...evala vas sda a vi nju i svi redom jedni druge ..
U Bosni ama bas nista ne funkcionise, a i kako bi, kad vam zastavu nametnula medjunarodna zajednica a smetala vam je jugoslovenska trobojka.
Znam da je nevezano za ovaj tekst ali jel iko vidio članak na Kurir.rs gdje se govori da je Bin Laden bio Bosanac ako neko nije nek pročita, nesta najsmjesnije što sam pročitao u zadnjih godinu dana....u režiji glupana Galijaševića.
Prpa guzi, ode Vrbas 😂