Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li kakav referendum da komplet BiH pripadne nekoj trećoj zapadnoj zemlji. Gore od ovakve sadašnje situacije sigurno ne može biti. Stanje je gore nego u ratu, danas ratni profiteri u kostimima političara uništiše, otimaju i ubijaju narod bez obzira na nacionalnost, uz pomoć korumpirane vojske, policije, tužilaštva i sudstva.
@tictac73 1914 ko nas zajeba, pa ko opet izdade 1940. Ko izdade 1300-neke.... Vidis ko je protiv zapada...
Mnogi analitičari smatraju da bi RS-u umjesto otcjepljenja dobro došlo cijepljenje (protiv raznih vrsta budalaština)
jah...........bas..........svi smo zarazeni................
E jes' mu Antonio stisnuo ruku, Crnadak se zacrvenio i oči mu se ukrstile.
Nece i da hoce..
kao da to on nije znao!!!
Što nisi reko g. Krmku?
Bošnje jaucu u svojih 18,7%
.... SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
REKO SAM DJENERALU JU EN-A DA NECE BITI RATA OVDJE. DJENERAL PRIMJO PORUKU. ETO NAS U EI JU SUTRA. VASH MINISTOR POLJSKIH POSLOVA -CRNADOK
sumska ce nestati probaju li otcjepljenej
Nije lose ni da se vise desi taj referndum, pa da zavrsimo drugo poluvrijeme. Ovo natezanje vise nema smisla...
Ja jesam za zajednistvo, za BiH, ali da budemo svi ravnopravni. Ustav iz 92. to ne dozvoljava, a mnogi Bisnjaci hoce bas takvo ustrojstvo drzave, misleci da je to rjesenje.
Ko je tebe isprepadao? Po tvom komentaru da se zakljuciti da u tom ustavu pise...svima su zagarantovana sva prava, osim srbima...oni ne smiju iz kuce izlaziti :))) i moraju po cijeli dan sam klanjati, a za ramazan moraju postiti 24h dnevno :)))))
@vasastranka sad i ti pretjerujes. :) Ne kazem da je toliko brutalan, ali definitivno vise ide u korist Bosnjacima nego ostalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj to, eto ti i tebi slicni se fol pitate nesto o stvarima poput suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH.. macko moja malo si se previse uzivio u poziciju koju trenutno obnasas..
smrt kuroslqavnoj egnocidnoj tvorevini treba istrjebiti kuroslavnu pascad,
bss je kompleks kad znas da potices od pravoslavaca...
@vitezoviredazmaja hahahahahhahahahha ne dao bog hahahahahahhahh ja poticem od bosankih slavena koji,nije fino spirati sa sebe na drugog ako iko ima komplekse to ste vi kuroslavci nije lako nositi crnio turski gene 4,5 stoljeca karanja nije malo hahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jes ga lagao ili si ozbiljno mislio ?
Bilo bi referenduma opet i podrske od vas da niste skontali da vas je Dudko ljetos momacki natego zbog svog interesa i sad da se ne bojite SADsankcija
Ko je Crnadak da daje takve garancije. Koga on ustvari predstavlja?
pa čobane...kako koga?....čobane koji su okupirali 49% teritorije drzave Bosne.
@vasastranka bosnu su okupirali turci i njihovi nus produkti tj.vi, dobro ste dobili i tih 23,7% imbecili nepismeni..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)